Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: "Έχεις μάτια το Φεγγάρι...", ένα αφιέρωμα στον στιχουργό και ποιητή Μάνο Ελευθερίου στο Μηχανουργείο

Πάτρα: "Έχεις μάτια το Φεγγάρι...&q...

Με την Ακριβή Αποστολάτου στο τραγούδι και τον πιανίστα Χρήστο Κριθαράκη στις 30/3 – Την Κυριακή 26/3 στις 18.30 θα γίνει η εκδήλωση “Χορεύουμε τη λευτεριά μας”

Η Ακριβή Αποστολάτου κι ο πιανίστας Χρήστος Κριθαράκης συνομιλούν μουσικά με τον ποιητικό λόγο του Μάνου Ελευθερίου και καλούν το μουσικόφιλο κοινό με όχημα τα τραγούδια σ' ένα ταξίδι ιστορικής μνήμης και συναισθήματος.

Η εκδήλωση με τίτλο "Έχεις μάτια το Φεγγάρι..." θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού Μηχανουργείο, στην οδό Ευμήλου 2-4, πίσω από τον ναό του Αγίου Ανδρέα την Πέμπτη 30 Μαρτίου και ώρα 21:30.

Είσοδος 10 ευρώ.

Κρατήσεις τραπεζιών στο τηλέφωνο 6937492516.

Ο σημαντικός ποιητής και στιχουργός μας Μάνος Ελευθερίου είχε γεννηθεί στις 12 Μαρτίου 1938, στην Ερμούπολη στη Σύρο και απεβίωσε στις 22 Ιουλίου 2018, στην Αθήνα στα 80 του χρόνια.

*Στον ίδιο χώρο την Κυριακή 26/3/2023 θα λάβει χώρα μία εκδήλωση – ένα χορευτικό ταξίδι από τη Ρούμελη και το Μωριά ίσαμε τη Μικρασία και τη Μακεδονία μας.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 18.30 και συμμετέχει το Αχαϊκό Εργαστήρι Πολιτισμού και Παράδοσης.

Διδασκαλία χορών και γενική επιμέλεια: Παναγιώτης Χαλκιόπουλος, Βασιλική Μπουσέ.

Το Αχαϊκό Εργαστήρι Πολιτισμού και Παράδοσης έχει δημιουργηθεί από μία ομάδα φίλων με διάθεση να προσφέρουν στον πολιτισμό και την παράδοση.

Η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο Μηχανουργείον έχει τίτλο “Χορεύουμε τη λευτεριά μας”. Τα κείμενα έχουν επιμεληθεί και θα παρουσιάσουν ο κ. Κωνσταντίνος Κάτελας και η κ. Γεωργία Καραμπέτσου Κουτσάκη.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture