Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρούλα Πισπιρίγκου:Τα στοιχεία που τη στέλνουν κατηγορούμενη για διπλή δολοφονία

Ρούλα Πισπιρίγκου:Τα στοιχεία που τη στέ...

Ο εισαγγελέας έδρας Νίκος Πασχάλης εμφανίζεται να βασίζει την πρότασή του στο πόρισμα των Καρακούκη – Καλόγρηα.

Κόλαφος είναι η πρόταση του εισαγγελέα Νίκου Πασχάλη προς το δικαστικό συμβούλιο για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μαλένας και Ίριδας.

Ο εισαγγελικός λειτουργός εμφανίζεται να συντάσσεται με τη γνωμοδότηση των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα, οι οποίοι στο πόρισμά τους κάνουν λόγο για ασφυκτικό θάνατο Μαλένας και Ίριδας.

Στην εισαγγελική του πρόταση ο κ. Πασχάλης υπογραμμίζει ότι όσοι βρέθηκαν στο δικαστήριο με σκοπό να υπερασπιστούν τη Ρούλα Πισπιρίγκου, δεν κατάφεραν να αποδώσουν το θάνατο των δύο παιδιών σε συγκεκριμένο αίτιο.

Ο Νίκος Πασχάλης κρίνει ότι από τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, τα δύο μικρά παιδιά δολοφονήθηκαν με φρικτό τρόπο. Και στα δύο η μητέρα τους έκλεισε τις αεροφόρες οδούς και τα υπέβαλε σε ένα μαρτυρικό θάνατο μέσω ασφυξίας.

Παράλληλα, ο εισαγγελέας υποστηρίζει ότι οι κ. Καρακούκης και Καλόγρηας αξιοποίησαν το φωτογραφικό υλικό που καταγράφει προθανάτιες κακώσεις στο πρόσωπο των μικρών παιδιών, συμπληρώνοντας ότι από τα ευρήματα των ιστολογικώ εξετάσεων αποκλείστηκαν τα παθολογικά αίτια θανάτου.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά και οι δύο θάνατοι είχαν αποδοθεί σε παθολογικά αίτια και συγκεκριμένα ηπατική ανεπάρκεια (στην Μαλένα) και αγενεσία φλεβόκομβου (στην Ίριδα).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις