Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Πολλά φλας για το βιβλίο του Κυριάκου Σκιαθά στο «Σπίτι του Ηπειρώτη»-Δείτε ΦΩΤΟ

Πολλά φλας για το βιβλίο του Κυριάκου Σκ...

Παρουσιάστηκε στο «Σπίτι του Ηπειρώτη» το Σάββατο 11 Μαρτίου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κυριάκου Σκιαθά με τίτλο «Άγνωστες στιγμές από το 1821». Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του «Σπιτιού του Ηπειρώτη» το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 18:30.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών, οι εκδόσεις 24 γράμματα και το ηλεκτρονικό λογοτεχνικό περιοδικό Διαπολιτισμός.

Για το βιβλίο μίλησαν ο δικηγόρος, βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Ιάσονας Φωτήλας, ο γιατρός, διευθυντής του Ε.Σ.Υ, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην Αχαΐα, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών και καθηγητής Ιατρικής Φυσικής, Γιώργος Παναγιωτάκης, και ο ιστορικός δημοσιογράφος, Δημήτρης Στεμπίλης.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος.

Ο πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, φιλόλογος PhD(c) Αλέξανδρος Χάιδας απηύθυνε χαιρετισμό και εισήγαγε του παρευρισκόμενους στο ιστορικό πλαίσιο των τριών χορών από την περιοχή του Σουλίου που στη συνέχεια με δωρικότητα επιτέλεσε το γυναικείο τμήμα του Συλλόγου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το κλέφτικο τραγούδι «του Κίτσου η μάνα κάθονταν» το οποίο απέδωσε υπέροχα η Μαντώ Κάτσιου.

 Στο τέλος, οι άνθρωποι του Συλλόγου προσέφεραν στους παρευρισκόμενους ηπειρώτικες πίτες και τσίπουρο.

Παρέστησαν μεταξύ άλλων στην εκδήλωση, η βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο αντιπεριφερειάρχης  ΠΕ Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Πατρέων, Νίκος Ασπράγκαθος, η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στην Αχαΐα, Ολυμπία Λόη, ο επικεφαλής του «σπιράλ», Πέτρος Ψωμάς, ο προϊστάμενος Τμήματος Περιβάλλοντος Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου ΠΕ Αχαΐας, Αργύρης Αγγελόπουλος, το μέλος των ΔΣ της ΕΣΗΕΠΗΝ, Κώστας Μπουλμπασάκος, ο πρόεδρος του τμήματος της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών Γεώργιος Αντωνάκης, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Παντελής Κυπριανός κ.α.

Την εκδήλωση απαθανάτισε με τον φωτογραφικό του φακό ο Βασίλης Λάγιος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture