Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μάνα χτύπησε, έσπρωξε και σκότωσε την κόρη της

Μάνα χτύπησε, έσπρωξε και σκότωσε την κόρη της

Τραγωδία στην Κόρινθο

Η κόρη έπεσε με το κεφάλι και χαροπάλευε σε νοσοκομείο. Έχασε τη μάχη και η Κόρινθος παρακολουθεί ανάστατη τα στοιχεία που αποκαλύπτονται. Η 89χρονη μητέρα στον εισαγγελέα…

Η Κόρινθος έχει «παγώσει» από την τραγωδία, με την 57χρονη κόρη να αφήνει την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της πόλης. Αιτία ένα επεισόδιο που είχε με τη μάνα της, στο σπίτι που έμεναν. Από τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά φαίνεται πως μάνα και κόρη διαπληκτίστηκαν έντονα και κάποια στιγμή η 89χρονη την χτύπησε και την έσπρωξε. Η 57χρονη έπεσε με το κεφάλι και ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση της ζωής της. Οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το μοιραίο.

Μια 57χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείου Κορίνθου, όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, μετά την άσκηση σωματικής βίας σε βάρος της από την 89χρονη μητέρα της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η 89χρονη χτύπησε την κόρη της η οποία έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σχηματίστηκε δικογραφία και η 89χρονη μητέρα οδηγείται στον εισαγγελέα και τον ανακριτή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις