Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για τον Άκη Ταγκαλάκη: Είχε ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος στο Πανεπιστήμιο

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για τον Άκη Ταγκαλάκη: Ε...

Η Πάτρα και οι παλιοί συναγωνιστές του δεν τον ξεχνούν και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που η Δημοκρατία στη χώρα μας δοκιμάζεται, αναφέρει η ανακοίνωση

Σε ανακοίνωση της, για την απώλεια του αντιδικτατορικού αγωνιστή Άκη Ταγκαλάκη, η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει τα εξής:

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του αντιδικτατορικού αγωνιστή Άκη Ταγκαλάκη.

Ο Άκης Ταγκαλάκης είχε ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας από τον Απρίλη του 1972 μέχρι τον Νοέμβρη του1973. Δικάστηκε από την Χούντα και καταδικάστηκε τον Αύγουστο του 1973. Στη Μεταπολίτευση ενεργοποιήθηκε στον Ρήγα Φεραίο. Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην Αθήνα ως ηλεκτρολόγος μηχανικός εγνωσμένου κύρους.

Η Πάτρα και οι παλιοί συναγωνιστές του δεν τον ξεχνούν και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που η Δημοκρατία στη χώρα μας δοκιμάζεται. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Άκη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις