Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγωδία στα Τέμπη: Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο για τις δίδυμες και την ξαδέρφη τους

Τραγωδία στα Τέμπη: Σπαραγμός στο τελευτ...

Στην Καλαμπάκα

Τραγωδία δίχως τέλος.  Θρήνος στις κηδείες των τριών κοριτσιών που σκοτώθηκαν στο πρώτο ταξίδι τους με τρένο, στα Τέμπη.

Οι δίδυμες αδερφές και η ξαδέρφη τους, βρίσκονταν στο κυλικείο την ώρα που τα τρένα συγκρούστηκαν στα Τέμπη επειδή δεν υπήρχαν θέσεις στο πέμπτο βαγόνι που είχαν βγάλει εισιτήρια. Οι τρεις κοπέλες σκοτώθηκαν ακαριαία και η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος τον τόπο καταγωγής τους, την Καλαμπάκα. Εκεί που το πρωί, οι γονείς και οι στενοί συγγενείς τους, οδήγησαν τι Λόγια παρηγοριάς είναι αδύνατον να βρεθούν και να ειπωθούν αυτές τις δύσκολες ώρες. Ο Γολγοθάς των οικογενειών φαντάζει ατελείωτος.

Κορυφώθηκε το δράμα της απώλειας των τριών νέων κοριτσιών, της Θώμης, της Χρύσας και της Αναστασίας Πλακιά στο Καστράκι Καλαμπάκας, όπου το πρωί πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο η νεκρώσιμη ακολουθία στο εκκλησάκι του Κοιμητηρίου Καστρακίου.

Συ σύμφωνα με πληροφορίες του Τrikalanews.gr πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο η νεκρώσιμη ακολουθία στο εκκλησάκι του Κοιμητηρίου Καστρακίου.

Μέλημα και θέληση της οικογένειας που έγινε σεβαστή από συμπολίτες, ΜΜΕ και όσους παρακολουθούν την τελευταία εβδομάδα σοκαρισμένοι το δράμα της οικογένειας, ήταν ο τελευταίος αποχαιρετισμός των τριών κοριτσιών, να γίνει χωρίς την παρουσία παρά μόνο των στενών συγγενών τους.

Οι 20χρονες Θώμη και Χρύσα Πλακιά και η πρώτη τους ξαδέλφη Αναστασία Πλακιά σπούδαζαν εδώ και λίγο διάστημα στην Θεσσαλονίκη και το τριήμερο της Αποκριάς αποφάσισαν να το περάσουν μαζί με τις οικογένειες τους στον τόπο καταγωγής τους, την Καλαμπάκα. Όπως έγινε γνωστό ταξίδευαν για πρώτη φορά με το τρένο.

Οι δύο 20χρονες και η ξαδέλφη τους,  όπως αναφέρει το newsit.gr ήταν στο πέμπτο βαγόνι και βρέθηκαν στο κυλικείο την ώρα της σύγκρουσης. Ο 28χρονος Νίκος που καθόταν στο τέταρτο βαγόνι, ανέφερε πως θυμάται τα τρία κορίτσια να επιβιβάζονται στην αμαξοστοιχία Intercity 62 και να αφήνουν τις βαλίτσες, δίπλα του, που υπήρχε ένα κενό.

«Είπαν μεταξύ τους “πάμε στο κυλικείο να κάτσουμε μέχρι να αδειάσει κάτι” γιατί δεν υπήρχαν άδειες θέσεις στο βαγόνι. Την άλλη μέρα διάβασα για τα κορίτσια και σοκαρίστηκα ακόμη περισσότερο», ανέφερε.

Όσον αφορά την στιγμή της σύγκρουσης ο 28χρονος είπε ότι «δεν υπήρχε φρενάρισμα. Ήταν έντονο και συνεχόμενο το τράνταγμα, ήταν 10-13 δευτερόλεπτα. Είχαν σπάσει και τα γυαλιά από την άλλη μεριά του βαγονιού, όχι από εκεί που καθόμασταν εμείς ήμασταν τυχεροί πεταγόντουσαν πράγματα, υπήρχε πανικός, τσιρίδες, φωνές».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις