Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καιρός: Βροχές το Σαββατοκύριακο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Καιρός: Βροχές το Σαββατοκύριακο στο μεγ...

Οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ και οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται σε κανονικά επίπεδα.

Σήμερα Παρασκευή στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά προβλέπονται νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές. Τα φαινόμενα το βράδυ προς το Σάββατο στο Ιόνιο και την Πελοπόννησο θα ενταθούν.

Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο 1500 μέτρα). Οι μετεωρολογικές συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στα νότια 5 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 6 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε νοτίων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 12 με 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα θα φθάσει τους 15 με 17 και στα Δωδεκάνησα τοπικά τους 18 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04-03-2023

Νεφώσεις με βροχές στα δυτικά που βαθμιαία θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στη δυτική Ελλάδα και από το απόγευμα στα κεντρικά και τα βόρεια. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο 1400 μέτρα). Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς 5 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 και βαθμιαία 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια, και στις υπόλοιπες περιοχές δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 10 με 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα θα φθάσει τους 14 με 16 και στα νότια τοπικά τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05-03-2023

Αρχικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις που αναμένεται να αυξηθούν γρήγορα κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότια. Τοπικές βροχές προβλέπονται βαθμιαία στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα, όπου πιθανώς να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα επεκταθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά με εξασθένηση από το βράδυ. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο 1400 μέτρα). Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια 6 και πρόσκαιρα στο νότιο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06-03-2023

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια 5 με 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Από το απόγευμα οι άνεμοι θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς 3 με 5 και στα δυτικά και νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις