Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Με πέταξαν στο δρόμο οι γιοι μου» - Το δράμα Πατρινού επιχειρηματία

«Με πέταξαν στο δρόμο οι γιοι μου» - Το ...

Όπως το εξιστόρησε ο ίδιος σε τηλεοπτική εκπομπή

Πατρινός επιχειρηματίας εξιστόρησε το δράμα του σε τηλεοπτική εκπομπή, υποστηρίζοντας ότι όταν συνταξιοδοτήθηκε η πρώην γυναίκα του και οι γιοι του πήραν στην κυριότητά τους το εργοστάσιο που είχε και τον πέταξαν κυριολεκτικά στον δρόμο.

Η σχετική περιγραφή του άφησε άφωνους όσους βρίσκονταν στο στούντιο, καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς η οικογένεια του τού συμπεριφέρθηκε κατ’ αυτόν τον απαράδεκτο και προσβλητικό τρόπο. Όπως υποστήριξε, όλα ξεκίνησαν όταν έφτασε η ώρα της συνταξιοδότησής του και έπρεπε να μεταβιβάσει την επιχείρησή του στους γιους του. Και μόλις δύο μήνες μετά, όπως ισχυρίστηκε, βρήκε την πόρτα του εργοστασίου γι’ αυτόν κλειστή.

Συγκεκριμένα, είπε τα εξής: «Μου έχουν συμβεί πολλά ευτράπελα από τους δικούς μου ανθρώπους, οπότε δεν με ενδιαφέρει να πω ότι θα το κρατήσω για να το δώσω στους μέλλοντες. Είχα ένα εργοστάσιο στην Πάτρα, με προσωπικό 30 άτομα, υπερλούξ όλα, και όταν βγήκα στη σύνταξη το έδωσα στους γιους μου. Αλλά μου το πήραν με πλάγιους τρόπους οι γιοι μου όταν τους μετέφερα όλη την εταιρεία. Μόλις τους το μετέφερα, με πέταξαν στο δρόμο. Ήταν μια παγίδα των γιων μου, της νύφης μου και της πρώην συζύγου μου».

Και αφού εξιστόρησε τι συνέβη με την οικογένειά του και πώς ακριβώς έμεινε στον δρόμο, ενώ ήταν εργοστασιάρχης στην Πάτρα, στη συνέχεια επεσήμανε ότι πουλά πατέντα που σχετίζεται με το προϊόν που παρήγαγε το εργοστάσιό του, έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ!

«Ζητάω για να πουλήσω το 100% της πατέντας 6.000.000. Θα ζητούσα πολύ πιο πολλά, αλλά δεν έχω και τον λόγο γιατί θα μείνουν στην τράπεζα», σημείωσε χαρακτηριστικά. Όμως, η προσπάθειά του να πουλήσει τηλεοπτικώς την πατέντα του έπεσε στο κενό, καθώς δεν εκδηλώθηκε κανένα ενδιαφέρον. Και παρότι δεν έπεισε κανένα, ο ίδιος όχι μόνο δεν έδειξε να πτοείται, αλλά αποχωρώντας τόνισε ότι όταν θα το μετανιώσουν όσοι αρχικά αδιαφόρησαν και θα τον ζητάνε μετά να τους πουλήσει την πατέντα του, θα έχει ανεβεί πολύ το κόστος της!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις