Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα Ιωνία: Ταυτοποιήθηκαν 4 κακοποιοί των σκληρών συμμοριών που πυροβόλησαν στην καφετέρια

Νέα Ιωνία: Ταυτοποιήθηκαν 4 κακοποιοί τω...

Τους πρόδωσε το μαύρο τζιπ

Στα ίχνη δύο σκληρών συμμοριών Αλβανών, που, κατά τη διάρκεια έντονου διαπληκτισμού μεταξύ επτά μελών τους, σκότωσαν έναν ανυποψίαστο 39χρονο ομοεθνή τους μέσα σε καφετέρια με ναργιλέδες στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, μετά τη συνεργασία των Τμημάτων Ανθρωποκτονιών και Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, έχουν ταυτοποιηθεί τέσσερα μέλη των δύο συμμοριών, που είναι περίπου 30 ετών όλοι τους.

Οι δύο εγκληματικές οργανώσεις φέρονται να εμπλέκονται σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, προστασίας καταστημάτων και σωματεμπορίας, ενώ έδρα της μιας, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είναι νυχτερινό κέντρο στην οδό Λιοσίων.

 Δεν έχουν διαφύγει στην Αλβανία οι κακοποιοί
Σημειώνεται ότι το πολυτελές μαύρο όχημα τύπου τζιπ που εγκατέλειψαν οι δράστες έξω από την καφετέρια της Νέας Ιωνίας, μετά την ανθρωποκτονία, ήταν σταθμευμένο πολλές φορές και έξω από το συγκεκριμένο κλαμπ της Λιοσίων.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες αστυνομικές πηγές, θεωρείται βέβαιο ότι τα μέλη των δύο συμμοριών δεν μπόρεσαν να διαφύγουν στην Αλβανία μετά τη δολοφονία του άτυχου 39χρονου υδραυλικού, ο οποίος δέχθηκε σφαίρα στην ωμοπλάτη από άτομο που έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί μέσα στην καφετέρια.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα, που παρακολουθούσε αμέριμνο ποδοσφαιρικό αγώνα στην τηλεόραση του καταστήματος, τραυματίστηκε βαρύτατα και εξέπνευσε δύο ώρες αργότερα στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

 Φως θα ρίξει το DNA που βρέθηκε στο μαύρο τζιπ
Αυτό που περιμένουν οι αστυνομικοί είναι τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για το DNA που βρέθηκε στο αυτοκίνητο που εγκατέλειψαν οι κακοποιοί μετά τη διαφυγή τους από την καφετέρια.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τα αποτελέσματα θα ρίξουν φως στη δράση των δραστών και ειδικότερα εάν και σε ποιες άλλες εγκληματικές ενέργειες μπορεί να εμπλέκονται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις