Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σεισμός στην Τουρκία: Συγκλονίζει Έλληνας εθελοντής - Η κατάσταση είναι τραγική

Σεισμός στην Τουρκία: Συγκλονίζει Έλληνα...

Bρίσκεται στην Αντιόχεια

Για τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε μετά τον χθεσινό ισχυρό σεισμό στην Τουρκία, μίλησε στο Mega, ο Έλληνας εθελοντής στην Αντιόχεια, Νίκος Ράγκος.

«Εμείς είμαστε εδώ από την Πέμπτη. Έχουμε δει τι έχει περάσει η πόλη. Η κατάσταση είναι τραγική, ειδικά μετά τον χθεσινό σεισμό. Εκεί που πίναμε ένα τσάι για να ζεσταθούμε, κρυφτήκαμε κάτω από το τραπέζι. Με τον σεισμό των 6,4 ρίχτερ ακούγαμε τα κτίρια να καταρρέουν και βλέπαμε το απόλυτο σκοτάδι. Μετά ακούγαμε φωνές και σειρήνες», ανέφερε ο εθελοντής.

Ο κ. Ράγκος όπως εξήγησε βρίσκεται στην Τουρκία μέσω ανθρωπιστικής οργάνωσης η οποία δραστηριοποιείται στο προσφυγικό, ενώ τόνισε πως δουλειά τους μεταξύ άλλων είναι να παρέχουν και ψυχολογική βοήθεια.

«Όταν έγινε ο πρώτος σεισμός, αποφασίσαμε να έρθουμε να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε. Εμείς παρέχουμε και ψυχολογική βοήθεια και αυτό που βλέπουμε είναι τρομοκρατημένα παιδιά και δεν μπορούν να λειτουργήσουν κανονικά. Ο οποιοσδήποτε κρότος τους τρομάζει. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να φύγουν ή δεν έχουν πού να πάνε», ανέφερε ο Έλληνας εθελοντής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις