Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Άγγελος Τσιγκρής για την ανάπλαση της πρώην Χαρτοποιίας Λαδόπουλου στην Πάτρα

Ο Άγγελος Τσιγκρής για την ανάπλαση της ...

Ο Αχαιός βουλευτής το είχε ζητήσει με Ερώτηση στη Βουλή στις 9.6.2021

Ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής, σε ανακοίνωσή του αναφέρει: Η ανάπλαση του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου στην Πάτρα, εντάχθηκε στα προς άμεση υλοποίηση έργα που εξαγγέλθηκαν από τον Πρωθυπουργό στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Αχαΐα. 

Το συγκεκριμένο έργο, προϋπολογισμού 65 εκατομμυρίων ευρώ, προβλέπει την ανάπτυξη ενός σύγχρονου και τεχνολογικά προηγμένου κτιριακού συγκροτήματος, που θα συνδέει την παραλία με τον αστικό ιστό, θα αναδεικνύει το ιστορικό αποτύπωμα της περιοχής και παράλληλα θα αναβαθμίσει τη νότια πλευρά της πόλης. 

Να σημειωθεί ότι ο Αχαιός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, στις 9.6.2021 είχε καταθέσει Ερώτηση προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με την οποία ζητούσε την ανάπλαση του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου στην Πάτρα (Αριθμός πρωτοκόλλου: 7136 / 9.6.2021)._

 ___________________ 

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις