Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Πόσο καψούρης είστε;"- H απίθανη ερώτηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη

"Πόσο καψούρης είστε;"- H απίθ...

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου

Μια ανάπάντεχη ερώτηση δέχτηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Κοζάνη. «Εκπροσωπώντας το Ράδιο Καψούρα της Πτολεμαΐδας και λόγω της ημέρας θέλω να σας ρωτήσω πόσο καψούρης είστε;».

Αυτή ήταν η ερώτηση από το Ράδιο Καψούρα

"Συνοδεύομαι από τη σύζυγο μου σε μια περιφέρεια που αγαπώ ιδιαίτερα και μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Οι ερωτευμένοι δεν γιορτάζουν μόνο μια ημέρα αλλιώς δεν θα υπήρχε ράδιο Καψούρα" απάντησε ο κ. Μητσοτάκης.

Η ερώτηση ήταν αναπάντεχη και μάλλον προκάλεσε ξάφνιασμα. Μάλιστα η αμέσως προηγούμενη αφορούσε στους συνταξιούχους που δεν πήραν αύξηση λόγω προσωπικής διαφοράς, με τον πρωθυπουργό να ανακοινώνει εφάπαξ  βοήθημα 200- 3000 ευρώ για αυτή την κατηγορια συνταξιούχων.

«Θα υπάρξει ένα έκτακτο βοήθημα για τους συνταξιούχους που δεν είδαν αύξηση στις συντάξεις τους από την 1/1/23» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός απαντώντας σε σχετική ερώτηση. «Θα είναι μεταξύ 200 και 300 ευρώ, ανάλογα με το ύψος της σύνταξης που λαμβάνει ο καθένας» συμπλήρωσε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ακόμη ότι οι εξαγγελίες θα γίνουν αύριο από το Οικονομικό Επιτελείο, συμπληρώνοντας ότι: «Η παροχή θα δοθεί εφάπαξ και εκτιμούμε θα προσεγγίσει συνολικά τα 300 εκ. ευρώ», ωστόσο, όπως τόνισε η οικονομία μας αναπτύσσεται καλύτερα από προσδοκώμενο και είναι υπολογισμένο το δημοσιονομικό κόστος για την παροχή αυτή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις