Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σεισμός στην Τουρκία: Τηλεφωνική επικοινωνία του Ανδρέα Κατσανιώτη με τον Τούρκο πρέσβη στην Αθήνα

Σεισμός στην Τουρκία: Τηλεφωνική επικοιν...

Εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του για τους καταστροφικούς σεισμούς

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης, επικοινώνησε τηλεφωνικά σήμερα Δευτέρα με τον πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα, Τσαγατάι Ερτσιγές, για τον φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ που έπληξε τη χώρα την περασμένη εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο υφυπουργός εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του για τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία και διαβίβασε στον Τούρκο πρέσβη τα συλλυπητήρια της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού για την απώλεια ανθρώπινων ζωών.

Παράλληλα, ο κ. Κατσανιώτης επανέλαβε την ετοιμότητα της Ελλάδας να συνδράμει άμεσα την Τουρκία με κάθε τρόπο και ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Ερτσιγές για το σύνολο των ενεργειών που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για τον συντονισμό της οργάνωσης, της συγκέντρωσης και της αποστολής ανθρωπιστικού υλικού στη γείτονα.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην άμεση κινητοποίηση και το έντονο ενδιαφέρον για την παροχή βοήθειας από πληθώρα φορέων και ιδιωτών σε όλη τη χώρα.

Από πλευράς του, ο Τούρκος πρέσβης ευχαρίστησε τον υφυπουργό για τη συμπαράσταση και την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις