Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Κέβιν Κόστνερ εξύμνησε τον θρύλο της μουσικής βιομηχανίας Κλάιβ Ντέιβις

Ο Κέβιν Κόστνερ εξύμνησε τον θρύλο της μ...

Για την καθοδήγηση που πρόσφερε στην αξέχαστη σταρ της ποπ μουσικής Γουίτνεϊ Χιούστον & για τη συνεργασία τους στην ταινία «The Bodyguard»

Ο 68χρονος σούπερ σταρ του Αμερικανικού κινηματογράφου Κέβιν Κόστνερ, κάτοχος βραβείου Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας για το «Χορεύοντας με τους λύκους» το 1991, εξύμνησε τον 90χρονο μουσικό παραγωγό Κλάιβ Ντέιβις - Clive Davis στο ετήσιο γκαλά που διοργανώνει ο θρύλος της μουσικής βιομηχανίας κάθε χρόνο πριν από την απονομή των μουσικών βραβείων Grammy στο Μπέβερλι Χίλτον, στο Λος Άντζελες.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης ευχαρίστησε τον Κλάιβ Ντέιβις για την καθοδήγηση που πρόσφερε στην αξέχαστη σταρ της ποπ μουσικής Γουίτνεϊ Χιούστον, για τη συνεργασία τους στην ταινία «The Bodyguard» (Ο Σωματοφύλακας) του 1992 και για την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού της «I Will Always Love You».

Η ομιλία του Κόστνερ για τον Ντέιβις αφορούσε στη μακρά, ιστορική καριέρα του στελέχους της μουσικής βιομηχανίας, αλλά και στην προσωπική σχέση των δύο.

Η ταινία σε σκηνοθεσία Μικ Τζάκσον είχε προβληθεί στις Αμερικάνικες αίθουσες τέλη του 1992 και είχε γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία με συνολικές, παγκόσμιες εισπράξεις 411 εκατ. δολαρίων.

*Στο μεταξύ η Beyoncé είχε το προβάδισμα στις υποψηφιότητες για Grammy, συνολικά εννέα (9) και στην 65η τελετή απονομής των Μουσικών Βραβείων της Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5/2 στο Crypto.com Arena, στο Λος Άντζελες απέσπασε τέσσερα (4) τρόπαια και κατέρριψε το ρεκόρ με συνολικά 32 νίκες.

Όμως δεν κέρδισε τα τρία βραβεία στις βασικές κατηγορίες, Τραγούδι της Χρονιάς, Ηχογράφηση της Χρονιάς και Άλμπουμ της Χρονιάς.

Τα βραβεία Grammy στις συγκεκριμένες κατηγορίες ανακοινώθηκαν προς το τέλος της βραδιάς και εξέπληξαν τις καλλιτέχνιδες που τα παρέλαβαν.

Εμφανώς έκπληκτη η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός (και τώρα 13 φορές νικήτρια) Μπόνι Ρέι κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία Τραγούδι της Χρονιάς για το τραγούδι της «Just Like That», το πρώτο τραγούδι που γράφτηκε από σόλο τραγουδοποιό και κέρδισε το βραβείο μετά το «Rehab» της Έιμι Γουάινχαουζ πριν από 15 χρόνια.

Στους κερδισμένους ήταν και το μεγάλο αστέρι, ο γοητευτικός Harry Styles που μεταξύ άλλων κέρδισε το βραβείο Γκράμμυ για το άλμπουμ της χρονιάς, “Harry's House”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight