Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Οι «Ροές, Χορός - Δράσεις Πολιτισμού» κόβουν την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα τους

Πάτρα: Οι «Ροές, Χορός - Δράσεις Πολιτισ...

Το PitaParty όπως το χαρακτηρίζουν, θα φιλοξενηθεί στο Pachuco στη Βούρβαχη 30, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 7.30 μμ.

Ο Πατρινός πολιτιστικός φορέας «Ροές, Χορός - Δράσεις Πολιτισμού» με την πλούσια δράση και παρουσία, θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του σε ένα PitaParty όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, στο Pachuco (Βούρβαχη 30), την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 7.30 μμ.

Στην εκδήλωση θα βρίσκονται τα μέλη και οι φίλοι όλων των τμημάτων των «Ροών», που θα τη μετατρέψουν σε ένα Party, γεμάτο κέφι και χορό.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ο Πολιτιστικός Φορέας «Ροές, Χορός - Δράσεις Πολιτισμού» έχει πραγματοποιήσει επιτυχημένες εμφανίσεις όπως στο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Sorrento, στη Νάπολη της Ιταλίας, στο οποίο συμμετείχαν χορευτικά συγκροτήματα από 8 διαφορετικές χώρες, τον Ιούνιο του 2018.

Επίσης πέρυσι ο πολιτιστικός φορέας «Ροές, Χορός – δράσεις πολιτισμού», με υπεύθυνο χοροδιδάσκαλο τον κ. Δημήτρη Βούλγαρη, πήρε μέρος το σαββατοκύριακο 3 & 4 Σεπτεμβρίου 2022 στο 4ο Φεστιβάλ Πολιτισμού των 5 Ηπείρων, στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεΐκου, στην Αθήνα κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture