Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκλογές 2023: Κάλπες Απρίλιο ή Μάιο, λέει ο Γεραπετρίτης

Εκλογές 2023: Κάλπες Απρίλιο ή Μάιο, λέε...

Όσα είπε για το μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη

«Απρίλιο ή Μάιο θα γίνουν οι εκλογές 2023 όπως έχει πει ο πρωθυπουργός», ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, και εμφανίστηκε βέβαιος πως η Νέα Δημοκρατία θα κατακτήσει την αυτοδυναμία.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Γεραπετρίτης, σημείωσε πως οι πρώτες εκλογές είναι σημαντικές γιατί θα δείξουν τον «ηγέτη». Επιπρόσθετα εξαπέλυσε επίθεση στον μετά την απόφαση Τσίπρα να απέχει ο ΣΥΡΙΖΑ από τις κοινοβουλευτικές ψηφοφορίες, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Υπάρχουν κοινοβουλευτικοί θεσμοί και πρέπει να σεβόμαστε τους κανόνες του πολιτικού παιχνιδιού».

Όσο για το τι θα κάνει η κυβέρνηση σχετικά με το κόμμα Κασιδιάρη, ο κ. Γεραπετρίτης τόνισε ότι θα πρέπει να διαφυλαχτεί η δημοκρατική λειτουργία του πολιτεύματος. «Δεν μπορούμε να διανοηθούμε θα έχει στους κόλπους της άτομα που την επιβουλεύονται». Όπως είπε ακόμα «Εκείνοι που έχουν καταδικαστεί ως εγκληματική οργάνωση δεν μπορούν να ηγούνται πολιτικού κόμματος» και συνέχισε: «Θα πρέπει οι δημοκρατικές δυνάμεις να συνταχθούν απέναντι στις εγκληματικές οργανώσεις».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις