Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αποκάλυψε πότε θα δούμε τη δεύτερη σεζόν του «Maestro»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αποκάλυψε πότε...

Πότε ξεκινούν γυρίσματα

To μεσημέρι του Σαββάτου (28.01.2023) o Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται». Και, όπως ήταν φυσικό, αναφέρθηκε και στη μεγάλη επιτυχία του «Maestro», που κατάφερε να γίνει η πρώτη ελληνική σειρά που μπαίνει στο Netflix.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε, μάλιστα, πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του «Maestro», αλλά και πότε θα δούμε τη συνέχεια της επιτυχημένης σειρά στο Netflix. Όπως είπε ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης τα γυρίσματα του νέου κύκλου θα γίνουν και σε Αθήνα και σε Παξούς. 
«Τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου ξεκινάμε γυρίσματα. Το αργότερο 1η Απριλίου θέλω να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, γιατί μετά το Πάσχα θέλω να πάω Παξούς, γιατί η σεζόν στους Παξούς είναι τίγκα. Οπότε θέλω να γυρίσουμε εκεί και μετά να έρθουμε Αθήνα. Ο δεύτερος κύκλος έχει Αθήνα και μετά από Σεπτέμβρη – Οκτώβρη να πάμε πάλι Παξούς. Θα το δούμε σε ένα χρόνο από τώρα. Είναι όπως στο εξωτερικό, που ένα χρόνο αφού τελειώνει η σεζόν, τον επόμενο έρχεται η επόμενη σεζόν», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. 

Και συνέχισε: «Καθόλου δεν ψωνίστηκα για το Netflix Δεν έχει κάνει ακόμα παγκόσμια πρεμιέρα. Θα γίνει στα μέσα Μαρτίου σε όλες τις χώρες του κόσμου…Αγχώθηκα για αυτά που γράφω τώρα, ξέροντας ότι θα το δουν και πιο πολλά μάτια».

«Σπουδαία ηθοποιός η Μαρία Καβογιάννη, την χαζεύω στο μοντάζ»

«Το έγραψα στην καραντίνα. Μόνο τον Φάνη τον είχα γράψει εξαρχής για τον Φάνη. Και τη φωνή της Μαρίας, οπότε έγραψα και τη Μαρία. Έγραψα τους ρόλους και τους ήρωες και μετά επέλεξα τους άλλους», ανέφερε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός. «Η Μαρία Καβογιάννη είναι μία σπουδαία ηθοποιός, στο μοντάζ τη χαζεύω. Μπορεί να είναι σε έναν διαφορετικό κόσμο και με το “πάμε” μεταμορφώνεται».

 «Ήθελα αυτή τη φορά να είμαι περισσότερο πίσω από τις κάμερες, πιστεύω ότι οι δημιουργοί είναι και να ακολουθούμε την εποχή και να θέτουμε τα ερωτήματά μας» πρόσθεσε. 

Σε ό,τι αφορά τη διαφορά της ηλικίας των πρωταγωνιστικών και ορισμένα σχόλια που ακούστηκαν, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε: «Δεν έγινε ποτέ κανένα μεγάλο θέμα, ήμουν πολύ συγκεκριμένος και ξεκάθαρος ότι δεν υπάρχει τίποτα κακοποιητικό από εκεί και πέρα ήμουν οκ. Δεν ήταν δάσκαλος, ήταν μουσικός. Η σχέση των δύο είναι μία αγνή σχέση και αν δεις τη σχέση τους δεν είναι κάτι ξένο ανάμεσά τους».

Παραδέχτηκε επίσης ότι η προσωπική του ζωή πήγε πίσω λόγω της δουλειάς του αλλά ήταν κάτι που επέλεξε γιατί τον έκανε ευτυχισμένο. «Αισθανόμουν τόσο πλήρης, που δεν έψαξα κάτι διαφορετικό. Ασυζητητί το να έχεις έναν άνθρωπο πλάι σου είναι ιερό και σημαντικό» είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight