Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθη ο προστατευόμενος μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης» της Novartis

Συνελήφθη ο προστατευόμενος μάρτυρας «Μά...

Κατηγορείται ότι εξαπατούσε επιχειρηματίες

Συνελήφθη την Τρίτη ο προστατευόμενος μάρτυρας για την υπόθεση Novartis νωστός με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης», κατηγορούμενος για εξαπάτηση επιχειρηματιών.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Σαράφης» μαζί με άλλα δύο άτομα είχαν στήσει χρηματοοικονομική εταιρεία και αναλάμβαναν να προωθήσουν επιχειρηματικάδάνεια, ωστόσο δεν έδωσαν ποτέ κανένα δάνειο.

 Αντίθετα, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης φέρονται να «δάγκωναν» οικονομικά τα θύματά τους και στη συνέχεια τους άφηναν.

 Το μέχρι στιγμής κέρδος τους υπολογίζεται σε 500.000 με 600.000 ευρώ, ενώ τουλάχιστον 8 επιχειρήσεις έχουν πέσει στα δίχτυα τους.

Μάρτυρας υπό προστασία
Υπενθυμίζεται ότι ο «Μάξιμος Σαράφης» υπήρξε προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis, καταθέτοντας μάλιστα με αλλοιωμένη φωνή, σε ειδικό χώρο στη ΓΑΔΑ.

 

Η μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ
 

 Από τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης η οποία εξαπατούσε επιχειρηματίες. 

 Την έρευνα πραγματοποίησε το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποιώντας εφόδους σε διάφορα σπίτια στην Αττική

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις