Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πελετίδης: Καλεί σε ευρεία σύσκεψη για το κτίριο του 409

Πελετίδης: Καλεί σε ευρεία σύσκεψη για τ...

Πρόσκληση σε φορείς και σωματεία

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, καλεί φορείς και σωματεία σε σύσκεψη στο Δημαρχείο, για το 409 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Στην σχετική επιστολή του, προς  το Σωματείο υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΚΕΤΧ, την Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας, τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, το Σωματείο Εργαζομένων Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέα και το Σωματείο Εργαζομένων Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων, ο Δήμαρχος αναφέρει τα εξής:

«Σας καλούμε στο Δημαρχείο την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου και ώρα 13:45 για να συζητήσουμε το θέμα της παραχώρησης του 409 Στρατιωτικού Νοσοκομείου σε ιδιώτη, προκειμένου να προχωρήσουμε από κοινού σε πρωτοβουλίες για να αποτραπεί αυτή η εξέλιξη. Να μη χαθεί καταρχάς, ο υγειονομικός χαρακτήρας του χώρου και να κατατεθούν όλες οι προτάσεις για την καλύτερη αξιοποίηση του υγειονομικού αυτού χώρου».

Όπως έχει ήδη επισημάνει το thebest.gr , πόσα κτίρια εμβληματικά, για το δικό τους λόγο και με τον δικό του τρόπο το καθένα, υπάρχουν στην Πάτρα; Ελάχιστα. Πόσα από αυτά είναι συνδεδεμένα με τον τομέα της υγείας ο οποίος νοσεί κτιριολογικά και όχι μόνο; Ακόμη πιο λίγα από τα ελάχιστα.

Πόσα από αυτά έχουν έκταση που θα μπορούσε να καλύψει πλήθος αναγκών και βρίσκονται σε τοποθεσία εκτός κέντρου; Μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Το 409 στρατιωτικό νοσοκομείο, είναι ένα από αυτά. Συνδεδεμένο με τις μνήμες της πόλης, με τους ανθρώπους της και φυσικά με τον τομέα της υγείας.

Αυτό το κτίριο λοιπόν, το οποίο βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία σε οικόπεδο εμβαδού άνω των 10 στρεμμάτων με κεντρικό τριώροφο κτίριο συνολικού εμβαδού 3.800 τ.μ., φυλάκιο, δύο αποθήκες και χώρο στάθμευσης οχημάτων, παραχωρείται από την Υπηρεσία Ακίνητης Περιουσίας  Ενόπλων Δυνάμεων για τη  μακροχρόνια μίσθωσή του σε ιδιώτες για χρονικό διάστημα 50 συν  20 ετών και το Φλεβάρη βγαίνει σε διαγωνισμό!

Για τι διατίθεται; Για εμπορική και επιχειρηματική χρήση! Μπορεί δηλαδή να γίνει και σούπερ μάρκετ; Η πολυκατάστημα; Ναι, μπορεί να γίνει το οτιδήποτε με βάση όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά καθώς αφήνεται να εννοηθεί ότι πρόκειται περί αλλαγής χρήσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις