Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σωματείο Εργαζομένων Αγίου Ανδρέα: "Tο πρώην 409 να παραμείνει στο χώρο της Υγείας"

Σωματείο Εργαζομένων Αγίου Ανδρέα: "...

Η ανακοίνωση του "Ιπποκράτη"

Τον κίνδυνο μη υγειονομικής χρήσηςτου κτιρίου που στέγαζε το 409 πρώην στρατιωτικό νοσοκομείο της Πάτρας επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων του ΓΚΝΠ Πατρών Άγιος Ανδρέας, μετά την παρέμβαση του thebest.gr

Δίνουν το 409 για 50 συν 20 χρόνια σε ιδιώτη και η πόλη παρακολουθεί αμέτοχη περιμένοντας

H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Πολλάκις το Δ.Σ του Σωματείου μας έχει αναφερθεί στη αναγκαιότητα παραμονής του πρώην 409 Νοσοκομείου για Δημόσια Υγειονομική χρήση και να θεωρηθεί ευκαιρία κάλυψης κτιριακών κενών, στο χώρο της Δημόσιας Υγείας.

Κάτι τέτοιο βέβαια υπάρχει και στη δέσμευση του διαθέτη, ότι το κτίριο του πρώην 409 πρέπει να στεγάζει μόνο Υγειονομικές Υπηρεσίες.

Αυτό βέβαια από τους άστοχους χειρισμούς, κινδυνεύει να χαθεί και να παραδοθεί το κτίριο για 70 χρόνια σε ιδιώτη επενδυτή για οποιαδήποτε άλλη χρήση.

Σε μια περιοχή όπως η δική μας όπου οι Δημόσιες δομές υστερούν, θα πρέπει το πρώην 409 να παραμείνει στο χώρο της Υγείας και να στεγάσει πλείστες δομές,αναγκαίες και απαραίτητες που λείπουν από την περιοχή μας.

Όλοι αυτοί οι χειρισμοί, που οδήγησαν στον κίνδυνο να παραδοθεί το κτίριο σε ιδιώτη για οποιαδήποτε άλλη χρήση, είναι απόρροια της πολιτικής κατεύθυνσης, που επιδιώκει την απαξία του ΕΣΥ και να οδηγήσει τους πολίτες στην ιδιωτική υγεία, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ο Κώστας Μάρκου για το ρεπορτάζ του thebest.gr: «Υπήρξαν και κάποιοι που αντέδρασαν για το 409»

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για τo 409 που το δίνουν σε ιδιώτη για 70 χρόνια- Τι καταγγέλλει, τι προτείνει σε σχέση με το Καραμανδάνειο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις