Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνήγορος Παντσέρι: Είναι μεσάζων, όχι ηγέτης μαφιόζικης οργάνωσης – Η Ε. Καϊλή προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της

Συνήγορος Παντσέρι: Είναι μεσάζων, όχι η...

Δηλώνει ότι ο πελάτης του δεν είναι ο εγκέφαλος της οργάνωσης

Η ιταλική Corriere della Sera δημοσιεύει σήμερα συνέντευξη του συνηγόρου του Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, Laurent Kennes, σύμφωνα με τον οποίο ο πελάτης του δεν είναι ο εγκέφαλος της οργάνωσης «αλλά μόνο ένας μεσάζοντας».

«Η συμπεριφορά του Παντσέρι έβλαψε την Αριστερά»
Ο Παντσέρι λυπάται “ότι πρόδωσε την εμπιστοσύνη τόσων πολλών ανθρώπων που πίστεψαν σε αυτόν» εφόσον «απογοήτευσε την οικογένειά του, όσους ήταν κοντά του» και επίσης «μετανιώνει που με τη συμπεριφορά του έβλαψε την Αριστερά». Αυτό δήλωσε ο συνήγορος Laurent Kennes στην Corriere della Sera, προσθέτοντας πως ο πελάτης του μετανόησε επειδή «παραδέχεται την ευθύνη του και θέλει να διαπραγματευτεί μειωμένη ποινή».

«Δεν είναι ηγέτης μαφιόζικης οργάνωσης, είναι μόνο ο μεσάζων»
Χθες μάλιστα ο Ιταλικός Τύπος είχε μεταδώσει δήλωση του Kennes πως ο Παντσέρι δεν είναι ο εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης, κάτι το οποίο επιβεβαιώνει σήμερα ο συνήγορος, τονίζοντας πως ο πελάτης του “είναι ένας από τους ηγέτες μιας οργάνωσης που δεν είναι μια δομή πυραμίδας με ένα μεγάλο αφεντικό τύπου μαφίας” και πως “ο Παντσέρι είναι απλά ο μεσάζων” εφόσον “δεν μιλάει γαλλικά ή αγγλικά, παρά μόνο ιταλικά”, στοιχείο το οποίο είχε προκύψει και από τις πρόσφατες δηλώσεις του Φραντσέσκο Τζόρτζι. Σημειωτέον, διερωτώμενος ποιοι είναι τότε οι επικεφαλής, ο συνήγορος Kennes δεν μπόρεσε να απαντήσει.

«Αναξιοπρεπείς οι συνθήκες στις βελγικές φυλακές»
Διερωτώμενος για τις συνθήκες στις φυλακές Saint Gilles όπου κρατείται ο Παντσέρι, ο Kennes είπε πως «αρκετοί δικαστές έχουν αναγνωρίσει ότι οι συνθήκες είναι αντίθετες με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια», κάτι το οποίο εξισώνεται με τη γραμμή υπεράσπισης των Σίλβια Παντσέρι και Μαρία Κολεόνι, κόρης και συζύγου του Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, που βλέπει τους συνηγόρους να αντιστέκονται στην έκδοσή τους από την Ιταλία στο Βέλγιο.

«Η Εύα Καϊλή προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της»
Τέλος, σχετικά με την βαλίτσα με χρήματα που βρέθηκε στο σπίτι της Εύας Καϊλή και που δηλώθηκε από την Ελληνίδα πολιτικό ως ιδιοκτησίας του Παντσέρι, ο συνήγορος Kennes απάντησε πως «η Καϊλή προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της» και πως «η συμφωνία του Παντσέρι με τον εισαγγελέα προβλέπει μια προκαταρκτική δήλωση, αλλά ο ίδιος δεν θα είναι ο κατήγορος άλλων».

Διαβάστε περισσότερα

Πατρινό Καρναβάλι 2023: Παραδόθηκε το λάβαρο- Η μεγάλη γιορτή αρχίζει- ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Δυτική Ελλάδα: Μεγάλες ζημιές σε κτηνοτροφική μονάδα από ανεμοστρόβιλο- ΦΩΤΟ

Ζευγάρι ομοφυλόφιλων εξέδιδε τους υιοθετημένους γιους του σε κύκλωμα παιδεραστών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις