Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Qatargate: Σε αναμονή της κατάθεσης Παντσέρι – Κατονόμασε την Εύα Καϊλή;

Qatargate: Σε αναμονή της κατάθεσης Παντ...

Τι απαντά η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου

Η Εύα Καϊλή φέρεται να είναι ένα από τα πρόσωπα που έχει κατονομάσει ο Πιέρ Αντόνιο Παντσέρι, στα πλαίσια της συμφωνίας του πρώην ευρωβουλευτή με τις αρχές για να πέσει στα... μαλακά, αναφορικά με το σκάνδαλο Qatar Gate.

Ο Παντσέρι, που φωτογραφίζεται ως ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος διαφθοράς, θα οδηγηθεί την Τρίτη ενόπιων των  βελγικών αρχών προκειμένου να απολογηθεί.

 Ο ίδιος,  όπως έγινε έχει έρθει σε συμφωνία προκειμένου να έχει ευνοϊκότερη μεταχείριση. Συγκεκριμένα, έχε υπογράψει μνημόνιο μεταμέλειας και συνεργασίας, το οποίο προβλέπει ότι θα μείνει στη φυλακή για μόλις έναν χρόνο, θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο και θα δεσμευθούν τα περιουσιακά του στοιχεία, ενώ θα πρέπει να συνεργαστεί με τις βελγικές αρχές, δίνοντας, πιθανώς κι άλλα πρόσωπα, που εμπλέκονται στο σκάνδαλο διαφθοράς.

Τι απάντησε η Καϊλή 
Από την πλευρά της η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου επιμένει στην αθωότητα της, δηλώνοντας: «Κομμάτια να με κάνουν, δεν πρόκειται να παραδεχθώ κάτι που δεν έκανα». 

Με αυτόν τον τρόπο η Εύα Καϊλή φαίνεται πως θέλει εκ των προτέρων να ξεκαθαρίσει ότι μένει πιστή στην υπερασπιστική της γραμμή, λίγες ημέρες πριν την πολυαναμενόμενη κατάθεση του Παντσέρι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις