Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιερώνυμος: Στάση - έκπληξη στην Πάτρα για γεύμα στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο

Ιερώνυμος: Στάση - έκπληξη στην Πάτρα γι...
Τάκης Μαρτάτος

Το μεσημέρι της Παρασκευής 20/1 - Ήταν ευδιάθετος, ευγενής και χαμογελαστός και προτίμησε στο γεύμα του καραβίδες, μπαρμπούνια και ψαρόσουπα

Στάση στην Πάτρα έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου 2023 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο οποίος μάλιστα γευμάτισε με την παρέα που τον συνόδευε, στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών.

Η ιδιοκτήτρια του Ιστιοπλοϊκού κ. Βάσω Κοντογεώργη τον υποδέχθηκε θερμά και με σεβασμό. Ο κ.κ. Ιερώνυμος ήταν ευγενέστατος και ευδιάθετος και συνομίλησε τόσο με το προσωπικό του Ιστιοπλοϊκού όσο και τους παρευρισκόμενους & μάλιστα επειδή ήταν μεσημεριανή ώρα γύρω στις 14.00, ο χώρος ήταν σχεδόν γεμάτος από κόσμο που γευμάτιζε. Αρκετοί τον χαιρέτισαν και του ασπάστηκαν το χέρι με τον κ.κ. Ιερώνυμο να δείχνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το περιβάλλον, το ωραίο γεύμα με ψαρικά που απόλαυσε και φυσικά τη ζεστή φιλοξενία. Όπως μάθαμε, στο τραπέζι του Αρχιεπισκόπου Αθηνών σερβιρίστηκαν πιάτα με καραβίδες, στρείδια, ολόφρεσκα μπαρμούνια αλλά και ψαρόσουπα.

Κάποιες πληροφορίες που δεν διασταυρώθηκαν λένε πως μπορεί ο κ.κ. Ιερώνυμος να επέστρεφε από την γειτονική Μητρόπολη Ηλείας και Ωλένης όπου είχε πάει να δει και να συγχαρεί για την εκλογή του τον σεβασμιότατο κ. Αθανάσιο που γιόρταζε πριν από δύο μέρες

Η επιχειρηματίας του εστιατορίου του Ιστιοπλοϊκού κ. Βάσω Κοντογεώργη πόσταρε την κοινή τους φωτογραφία με τον Αρχιεπίσκοπο στο διαδίκτυο.

Διαβάστε ακόμη: 

Νέες αποκαλύψεις για τον «ψευτογιατρό»: Έλεγε πως ήταν γιατρός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και του Ράφα Ναδάλ!

Πάτρα- πλαστές συνταγογραφήσεις: Ο εργαζόμενος στα Σώματα Ασφαλείας βρέθηκε με συνταγή ναρκωτικών!

Πάτρα: «Φωτάρα, γιατί τόσο νωρίς, φίλε»;- Θλίψη για τον θάνατο του ένθερμου φιλάθλου της Παναχαϊκής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις