Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η σούπερ σταρ Μέριλ Στριπ «εισβάλλει» στη σειρά «Only Murders In The Building»

Η σούπερ σταρ Μέριλ Στριπ «εισβάλλει» στ...

Συμπρωταγωνιστές της στη σειρά είναι οι Στιβ Μάρτιν, Μάρτιν Σορτ, Σελίνα Γκόμεζ και ο Πολ Ραντ

Mία από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές μυστηρίου της πλατφόρμας Hulu, το «Only Murders In The Building» ξεκίνησε τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της.

«Γεια σας παιδιά, είμαστε στο γύρισμα! Τι γυρίζουμε; Την 3η σεζόν! Η παρέα επιστρέφει!», είπε η Σελίνα Γκόμεζ (Selena Gomez) μέσα από ένα χιουμοριστικό βιντεάκι που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της Στιβ Μάρτιν (Steve Martin), Μάρτιν Σορτ (Martin Short) και Πολ Ραντ (Paul Rudd). Στην ερώτηση της Γκόμεζ αν «θα μπορούσε να γίνει (η σειρά) καλύτερη;» ο Πολ Ραντ απαντά θετικά. Τότε πίσω από τον καναπέ εμφανίστηκε η 3 φορές τιμημένη με Όσκαρ ερμηνείας ηθοποιός Μέριλ Στριπ, η οποία όπως επιβεβαίωσε το Hulu στο CNN, θα συμμετάσχει στην σειρά.

Όπως και ο Στιβ Μάρτιν μοιράζεται το νέο με μία φωτογραφία της Μέριλ Στριπ από τα γυρίσματα γράφοντας μεταξύ άλλων «ένα καστ που ονειρεύεσαι». Στην επιτυχημένη σειρά παίζει και η Amy Ryan.

Ο τελευταίος τηλεοπτικός ρόλος της 73χρονης ηθοποιού ήταν το 2019, όταν συμμετείχε στη 2η σεζόν της σειράς του HBO, «Big Little Lies».

H Meryl Streep έχει ξαναπαίξει με τον απίθανο Στιβ Μάρτιν στην κομεντί "It's Complicated" το 2009 σε σκηνοθεσία της Nancy Meyers που είχε κάνει μεγάλη εμπορική επιτυχία με παγκόσμιες εισπράηεις 225 εκατ. δολάρια.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight