Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απίστευτη περιπέτεια για ζευγάρι στην Αυστραλία: Ναυάγησαν και έμειναν στη θάλασσα για 3 ημέρες

ΦΩΤΟ -  ΑP

ΦΩΤΟ - ΑP

55 χιλιόμετρα μακριά από την ακτή

Μια τρομακτική περιπέτεια έζησε ζευγάρι στην Αυστραλία, που παρασύρθηκαν από τα ρεύματα και έμειναν στη θάλασσα για 3 ημέρες, μέχρι να τους εντοπίσει ένας ψαράς.

55 χιλιόμετρα μακριά από την ακτή
 

  Ειδικότερα, και σύμφωνα με τη DailyMail της Αυστραλίας, ο Μπέντζαμιν Νγκ και η σύντροφός του Πέι από το Μπρίσμπεϊν, έκαναν κουπί στα ανοιχτά της ακτής του Central Queensland, το περασμένο Σάββατο όταν τους παρέσυραν τα νερά της θάλασσας.

 Και το χειρότερο όπως είπαν ήταν ότι έβλεπαν τις βάρκες να περνούν από κοντά τους αλλά να μην ακούν τις κραυγές τους για βοήθεια. Συνολικά, 4 βάρκες πέρασαν και δεν τους άκουσαν. Το ζευγάρι σώθηκε τη Δευτέρα, από έναν ψαρά και τον γιο του, 55 χιλιόμετρα μακριά από την ακτή.

 Ο ψαράς δήλωσε ότι «οι καημένοι ήταν εντελώς εξαντλημένοι. Δεν μπορούσαν καν να σταθούν όρθιοι στη βάρκα μας». Μάλιστα όπως είπε «ήταν πολύ τυχεροί που τα κύματα τους πήγαν προς την ακτή, διαφορετικά θα ήταν μια εντελώς διαφορετική ιστορία».

 

 Το ζευγάρι ήταν άρρωστο υπέφερε από αφυδάτωση και είχε καταπιεί πολύ αλμυρό νερό ενώ δεν μπορούσαν να κοιμηθούν εύκολα. Επίσης, ο Μπέντζαμιν «δεν έφαγε σχεδόν τίποτα» και έκανε εμετό το μεγαλύτερο μέρος του νερού που ήπιε.

 Μάλιστα το πιο τρομακτικό όλων ήταν ότι είχαν ενημερώσει τους δικούς τους ανθρώπους ότι δεν θα γυρίσουν από το ταξίδι τους μέχρι την Τρίτη. Οπότε, κανείς δεν ήξερε ότι τους είχαν παρασύρει τα κύματα, γιατί νόμιζαν ότι είναι σε διακοπές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις