Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έτοιμη να παραδοθεί η σύγχρονη παιδική χαρά στον Άγιο Αλέξιο- ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

Έτοιμη να παραδοθεί η σύγχρονη παιδική χ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διαθέτει κάθε είδους παιχνίδι, ακόμη και "στίβο μάχης"

Οι τελευταίες πινελιές -κυριολεκτικά- μπαίνουν στην πλατεία που βρίσκεται πίσω από το κτίριο του κέντρου Υγείας Βόρειου Τομέα Πατρών, στην οδό Ιωαννίνων, εκεί που κάποτε ήταν το μεγάλο λούνα παρκ της πόλης. Το έργο ξεκίνησε με γοργούς ρυθμούς, ωστόσο στη συνέχεια διαπιστώθηκε "κοιλιά" στις εργασίες, εξέλιξη που αποδόθηκε στον ανάδοχο που το είχε αναλάβει. Η πλατεία ωστόσο ολοκληρώνεται, και οι εργασίες βρίσκονται εντός χρονοδιαγράμματος.

Μέσα από χρήματα του Πράσινου Ταμείου Ανάπτυξης η δημοτική αρχή δημιούργησε μια όμορφη πλατεία σε έναν χώρο που επί χρόνια ήταν εγκαταλειμμένος. Η νέα πλατεία έχει μια μεγάλη φυλασσόμενη παιδική χαρά με κάθε είδους παιχνίδι. Έκεί φυτεύονται συνολικά 75 νέα δέντρα, θάμνοειδή, ενώ έχουν κατασκευαστεί παγκάκια, μονοπάτια περιπάτου, ποδηλατόδρομος, σνώ στο κέντρο δεσπόζει μια μεγάλη παιδική χαρά, που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να έχουν έναν σύγχρονο χώρο ανεμελείας και άθλησης.

Τις ημέρες αυτές γίνονται οι τελικές αισθητικές παρεμβάσεις, οι έλεγχοι σε φωτισμό ύδρευση και σύντομα αναμένεται να παραδοθεί προς χρήση στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις