Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πρίγκιπας Χάρι: Η τηλεοπτική συνάντηση με τον Τομ Χανκς - Δείτε βίντεο

Πρίγκιπας Χάρι: Η τηλεοπτική συνάντηση μ...

Δείτε το χιουμοριστικό κλιπ που γύρισαν ο δούκας του Σάσσεξ και ο Χολιγουντιανός ηθοποιός

Το όνομα του πρίγκιπα Χάρι έχει γίνει viral στον ξένο Τύπο και τα social media, αφού τα πρότζεκτ στα οποία συμμετέχει τους τελευταίους μήνες φέρνουν στο φως της δημοσιότητας πολλές αποκαλύψεις σχετικά με την ταραχώδη σχέση του με το παλάτι.

Ο δούκας του Σάσσεξ έχει δείξει ότι δεν ανήκει στους γαλαζοαίματος σνομπ πρίγκιπες. Προτιμά να κάνει χιούμορ και να αποκτά έναν ευρύτερο κύκλο γνωριμιών, μακριά από τα αυστηρά πρωτόκολλα της οικογενείας.

Δεν είναι λίγες οι γνωριμίες που έχει κάνει από τον κόσμο του Χόλιγουντ. Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι και ο Τομ Χανκς, με τον οποίο έκαναν μία κοινή τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ «The Late Show».

Καλεσμένος του σόου ήταν ο πρίγκιπας Χάρι, αλλά η παρουσία του θύμιζε περισσότερο... σταρ του Χόλιγουντ!

Σε αυτό το μοτίβο κινήθηκε και η παραγωγή της εκπομπής, με αποτέλεσμα ένα χιουμοριστικό κλιπ που γύρισε ο Χάρι μαζί με τον Τομ Χανκς στα παρασκήνια.

Στο βίντεο, ο Κόλμπερτ φαίνεται να περιμένει τον καλεσμένο του μπροστά σε ένα κόκκινο χαλί με μουσικούς που άρχισαν να παίζουν τη στιγμή που μπήκε μέσα ο Χάρι. Ο δούκας έσπευσε να τους σταματήσει όταν γρήγορα συνειδητοποίησε πως η μεγάλη υποδοχή δεν ήταν για εκείνον αλλά για τον Τομ Χανκς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight