Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Παναγιώτης Αγγελετόπουλος : "Η μεγαλύτερη χαρά είναι να βλέπουμε τα ρούχα μας φορεμένα"

Παναγιώτης Αγγελετόπουλος : "Η μεγα...

Ο Παναγιώτης Αγγελετόπουλος είναι ιδιοκτήτης της "AGGÉL"

Η AGGÉL με έδρα την Πάτρα, ιδρύθηκε το 2002 και μέχρι σήμερα δεν έχει σταματήσει να σχεδιάζει και να παράγει πλεκτά-σταθερά ρούχα για γυναίκες, συνεχίζοντας μια οικογενειακή παράδοση που χρονολογείται από το 1975. Όπως λέει ο Παναγιώτης Αγγελετόπουλος, ο οποίος μαζί με τον αδερφό του Ανδρέα, ίδρυσαν την εταιρεία, "δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και ευχαρίστηση από το να βλέπουμε τα ρούχα μας φορεμένα. Μέχρι το 2019 είχα όλο τον σχεδιασμό των ρούχων και είναι ό,τι πιο όμορφο να βλέπεις να υλοποιείται αυτό που έχεις σχεδιάσει, και μάλιστα να το βλέπεις σε μια γυναίκα που το έχει επιλέξει. Μετά το 2019 ανέλαβαν οι σχεδιαστές μας δίνοντας ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, σε συνεργασία με εμένα και τον Ανδρέα, βάζοντας έτσι κι εμείς τη δική μας πινελιά για τον σχεδιασμό μας, αφουγκραζόμενοι τις απατήσεις του πελατειακού μας κοινού για να γινόμαστε καλύτεροι".

Ο Παναγιώτης και ο Ανδρέας Αγγελετόπουλος γεννήθηκαν στην Πάτρα και συνέχισαν την οικογενειακή παράδοση που ξεκίνησε ο πατέρας τους, φτιάχνοντας μία μικρή βιοτεχνία, η οποία τελικά δε σταμάτησε να εξελίσσεται μέχρι και σήμερα που έχει περάσει στα χέρια της δεύτερης γενιάς, έχοντας φυσική παρουσία σε καταστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και διατηρώντας παράλληλα κατάστημα στον τόπο που δημιουργεί τα ρούχα της, στην Πάτρα, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Το 2018 είχαν την ιδέα να «παντρέψουν» το πλεκτό με το ύφασμα, κάτι ιδιαίτερα πρωτοποριακό που ο κόσμος «αγκάλιασε» αμέσως. «Αυτό είναι το καινοτόμο και ταυτόχρονα το χαρακτηριστικό
στοιχείο στις δημιουργίες μας, αυτό που χαρακτηρίζει την ταυτότητά μας» λέει, και προσθέτει: «Για εμάς, η δημιουργία των ρούχων μας είναι τέχνη, χρειάζεται τεχνική. Πέρα από αυτό, αγαπάμε την Πάτρα και θέλουμε να την στηρίζουμε. Γι’ αυτό η έδρα της εταιρείας τόσα χρόνια παραμένει στην γενέτειρά μας».

Τα χρόνια της πανδημίας δεν ήταν εύκολα όμως η εταιρεία βγήκε από αυτή την περιπέτεια πιο δυνατή. Όπως όλοι οι κλάδοι, έτσι και το ρούχο έχει πληγεί την περίοδο της πανδημίας, καθώς έγινε δευτερεύουσα ανάγκη. Η ποιότητα και η συνέπεια προς τους πελάτες, αλλά και η εξωστρέφειά της, "κράτησαν όρθια" την εταιρεία. «Πλέον, εξάγουμε ρούχα σε 11 χώρες, κάτι που βοήθησε από το 2021 στην ανάπτυξή μας. Η παρουσία μας σε φυσικά καταστήματα όπως στο Attica City Link, έδωσε μία επιπλέον ώθηση και μεγάλη αναγνωσιμότητα στο brand. Επίσης, μας χαρακτηρίζει ότι κάθε χρόνο στη νέα μας συλλογή προσθέτουμε και κάτι καινούργιο. Παντρεύουμε τα trends με τον δικό μας τρόπο, όπως το πλεκτό μαζί με το ύφασμα, και παραγωγικά μεγαλώνουμε την συλλογή μας λαμβάνοντας πάντα υπόψη μας τις ανάγκες των πελατών μας». τονίζει ο κ. Αγγελετόπουλος.

Το μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο είναι η διάρκεια και όχι η επιτυχία λίγων χρόνων. «Είμαστε των σταθερών βημάτων και αυτό που βλέπουμε για το μέλλον είναι η ανάπτυξή μας στο εξωτερικό, όπου υπάρχει και μεγαλύτερο πρόσφορο έδαφος. Ήδη έχει γίνει η αρχή, όμως, ως νέα εταιρία εκτός συνόρων, έχουμε κι άλλα περιθώρια εξέλιξης και εδραίωσης. Στόχος μας, λοιπόν, είναι να υπάρχει συνέχεια, και μέσα από την συνέπεια σε όλους τους τομείς να διατηρηθεί η εταιρεία σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια».

Όπως εξομολογείται, «όταν ασχολείσαι με μια εταιρεία που είναι καθαρά δημιουργική, που σου δίνει το έναυσμα να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, υπάρχει ένα κόστος σε ελεύθερο χρόνο για την οικογένεια και τον εαυτό σου. Προσαρμοζόμαστε όμως σε αυτά που έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε» και δεν κρύβει πως έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο ο 9χρονος σήμερα γιος του να συνεχίσει στο μέλλον την παράδοση που έχει η οικογένεια στο ρούχο, όπως έκανε και ο ίδιος.

«Αυτό που θα έλεγα στον γιο μου αλλά και σε όλα τα νέα παιδιά είναι να ακολουθήσουν ό,τι τους αρέσει και να αφοσιωθούν σε αυτό. Πρέπει να κάνεις αυτό που σου αρέσει και που έχεις επιλέξει με όλο σου το «είναι». Θα ήμουν χαρούμενος αν ακολουθούσε την παράδοση, όμως αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι να βρει αυτό που πραγματικά τον γεμίζει, ώστε η αγάπη του γι’ αυτό να τον βοηθήσει να αντέξει τις δύσκολες στιγμές που σίγουρα θα έρθουν σε μία πορεία» καταλήγει.

 

Info

AGGEL
Ρήγα Φεραίου 108, Πάτρα
www.aggel.eu

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά