Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του Παναγιώτη Τζένου- Παρών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του Πανα...

Ο Πατρινός δημοσιογράφος έσβησε ξαφνικά το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Πάτρας

Σε  βαρύ κλίμα τελείται στην Πάτρα, στον ναό του Αγίου Ανδρέα, η κηδεία του 46χρονου Παναγιώτη Τζένου. Πολύ δύσκολες οι ώρες για την οικογένειά του και ιδιαίτερα για τη σύζυγό του Ανδριάνα Ζαρακέλη, αντιδήμαρχο Πειραιά και τον γιο τους. Ο Παναγιώτης Τζένος άφησε την τελευταία του πνοή ενώ βρισκόταν στην Πάτρα. Υπέστη έμφραγμα, ενώ βρισκόταν με τη σύζυγό του σε ξενοδοχείο της Άνω Πόλης. H ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο Κέρτεζης Καλαβρύτων.

Η οικογένεια του Παναγιώτη Τζένου εξέφρασε την επιθυμία αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα υπέρ της αποπεράτωσης της Ιεράς Μονής Παναγίας Μακελλαριάς Καλαβρύτων.

Παραβρίσκονται πολιτικοί ,επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και στελέχη των αθηναϊκών ΜΜΕ, συγγενείς και φίλοι. Μεταξύ άλλων, το παρών στην εξόδιο ακολουθία δίνουν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Αχαιός Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, η Υπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, η Υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Πατρινός γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκης, ο βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας, ο βουλευτής της Α΄Πειραιώς Γιάννης Μελας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

 Στεφάνι έχουν στείλει μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κ. Καραμανλής, ο Πρόεδρος και το ΔΣ. του Ο.Σ.Φ.Π.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις