Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοβαρή καταγγελία για πατέρα που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε την ανήλικη κόρη του

Σοβαρή καταγγελία για πατέρα που φέρεται...

Στην Κρήτη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των Αρχών σχετικά με υπόθεση μαστροπείας και βιασμού ανήλικης, στο Ηράκλειο Κρήτης, μετά την καταγγελία 20χρονης – σήμερα- κοπέλας, την οποία εξέδιδε ο ίδιος της ο πατέρας σύμφωνα με όσα υποστηρίζει. 
Η καταγγελία στην Αστυνομία έγινε ενώ η κοπέλα ήταν πλέον ενήλικη, ζητώντας να τιμωρηθεί ο πατέρας της, για τον οποίο μιλάει με απέχθεια αφού όπως καταγγέλλει τη βίαζε, την χτυπούσε και γενικότερα συμπεριφερόταν με βία τόσο στη μητέρα της όσο και στον αδερφό της. 

Όπως η ίδια λέει, όταν πεινούσε η ίδια και τα άλλα μέλη της οικογένειας, ο πατέρας τους έβαζε σε σούπερ-μάρκετ, τους υποχρέωνε να βλέπουν και να μυρίζουν τα γλυκά και τα φαγητά και τους άφηνε νηστικούς.

Ποιους άλλους κατονομάζει
 

Ως προς τους φερόμενους «πελάτες», η κοπέλα κατονομάζει πρόσωπα είτε με τα πλήρη στοιχεία τους είτε με τα μικρά τους ονόματα, δίνοντας ωστόσο συγκεκριμένα στοιχεία της επαγγελματικής ιδιότητας τους ή των διευθύνσεων τους.

Σύμφωνα με το cretalive, μεταξύ των προσώπων που φέρεται, να κατονομάζει σε κατάθεση που είχε δώσει στις Αρχές πριν από μερικούς μήνες η 20χρονη, είναι ένας επιχειρηματίας, ένας έμπορος και ένα στέλεχος δημόσιας υπηρεσίας.

Σε σχέση με τον πατέρα η υπόθεση έχει πάρει, σύμφωνα με πληροφορίες, τη δικαστική οδό. Ως προς τα άλλα πρόσωπα, τα οποία κατονομάζει στην συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια εξ αυτών έχουν λάβει κλήση να εμφανιστούν και να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις για τα όσα αποδίδονται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις