Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πατρών - Πύργου: Νεκρός ο 43χρονος Ζήσης Τσέτσιλας

Πατρών - Πύργου: Νεκρός ο 43χρονος Ζήσης Τσέτσιλας

Άλλη μια «θυσία» στον δρόμο του θανάτου

Ο μαρτυρικός δρόμος του θανάτου αφήνει με τραγικό τρόπο το αποτύπωμά του και στο φευγιό του 2022. Έτσι, δύο μόλις μέρες πριν αλλάξει ο χρόνος προστέθηκε ένας ακόμη νεκρός από τροχαίο που συνέβη στην Πατρών-Πύργου, βυθίζοντας στο πένθος την περιοχή της Γαστούνης εν μέσω εορτών.
Το θλιβερό αυτό συμβάν έρχεται να αποδείξει για μια ακόμη φορά την επιτακτική ανάγκη της επίσπευσης του έργου κατασκευής του σύγχρονου αυτοκινητόδρομου, στον «βωμό» της διεκδίκησης του οποίου έχουν θυσιαστεί με τον ίδιο τρόπο τόσες και τόσες ζωές.

Το ίδιο συμβάν ωστόσο, μας υπενθυμίζει και κάτι ακόμα. Ότι όσα μέτρα και παρεμβάσεις ασφαλείας μπορούν να γίνουν και γίνονται σε αυτή την εθνική οδό (κολωνάκια κλπ.), αν δεν υπάρξει η ευσυνειδησία και η ιδιαίτερη προσοχή του καθενός μας, δεν θα πάψουμε ποτέ να θρηνούμε θύματα.

Νεκρός από το χθεσινό τροχαίο ο 43χρονος Ζήσης Τσέτσιλας, που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν τις τέσσερις χθες το μεσημέρι στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, ανάμεσα σε Σαβάλια και Γαστούνη και συγκεκριμένα στο ύψος πρατηρίου υγρών καυσίμων της Revoil.

*εφημερίδα Πατρις

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις