Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Με εξαιρετική επιτυχία οι δύο Χριστουγεννιάτικες συναυλίες της Πολυφωνικής

Πάτρα: Με εξαιρετική επιτυχία οι δύο Χρι...

Πραγματοποιήθηκαν στις 21 και 23 Δεκεμβρίου 2022, στο Θέατρο Royal – παλαιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 21 και 23 Δεκεμβρίου 2022, στο Θέατρο Royal – παλαιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων, οι δύο Χριστουγεννιάτικες συναυλίες με τον γενικό τίτλο: «Χριστούγεννα με την Πολυφωνική» και με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο των 20 χρόνων της ΣΤΕΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ.

Συμμετείχαν 300 ερμηνευτές από τα τμήματα του Οργανισμού: ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ, Γ.Φ.Σ. «ΕΜΜΕΛΕΙΑ», ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ, ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ «ΗΛΙΟΔΩΡΙΑ» αλλά και σχήματα του ΩΔΕΙΟΥ της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», που παρουσίασαν μία πανδαισία Χριστουγεννιάτικης οργανικής, φωνητικής και χορωδιακής μουσικής από όλον τον κόσμο και με προσκαλεσμένες, την Χορωδία BEL CANTES του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας και την «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΟΡΟΥ/DANCE» της Ελένης Μπαλαφούτη.

Χρυσοί χορηγοί των συναυλιών: ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ & FERRY CENTER- Γ. ΤΕΛΩΝΗΣ ΕΠΕ. Χορηγοί: ΚΤΕΛ Ν. Αχαΐας, ΤΙΤΑΝ, ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ, PHARMA GROUP, S/M ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜED FRIGO, Γραφείο Γ. Τουρισμού MARGELIS, Οπτικά ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ, ΦΑΤΝΗ, ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ άνθη φυτά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture