Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Για εμπόριο ναρκωτικών συνελήφθη διευθύντρια της Αλβανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών

Για εμπόριο ναρκωτικών συνελήφθη διευθύν...

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 58 κιλά κάνναβης

Συνελήφθη από την αστυνομία της Κορυτσάς για εμπόριο ναρκωτικών η Ερίσα Φέρο. Η Φέρο είναι διευθύντρια στον τομέα Πληροφορικής στην Αλβανική Υπηρεσία Πληροφόρησης (AKSHI).

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από την Εισαγγελία του Πόγραδετς σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Κορυτσάς. Κατασχέθηκαν 58 κιλά νακρωτικών τα οποία προέρχονταν από την περιοχή της Σκόδρας.

«Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, προκύπτει ότι οι τρεις πολίτες είχαν πραγματοποιήσει τη μεταφορά ναρκωτικών ουσιών από την πόλη των Τιράνων με κατεύθυνση την Qafe Thana» ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία της Κορυτσάς.

Η επέμβαση της αστυνομίας πραγματοποιήθηλε στην περιοχή Qafe Thana. Την ώρα της επέμβασης συνελήφθη η Ερίσα Φέρο, η οποία οδηγούσε το αυτοκίνητο όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ως υλικά τεκμήρια 58 κιλά κάνναβης.

Στο αυτοκίνητο μαζί με τον διευθυντή της AKSHI επέβαιναν ο Λικμέντ Μπάσα, γιος επιχειρηματία από την Κρούγια και ένας 17χρονος με τα αρχικά Μ.Κ.
Αναζητούνται άλλα δύο άτομα, ο Φ.Σ., 30 ετών και Γ.Σ., 28 ετών, κάτοικοι Πόγραδετς, καθώς διέφυγαν γρήγορα όταν επενέβησαν οι αστυνομικοί. Στόχος ήταν η ανταλλαγή ναρκωτικών στην περιοχή του Qafe Thana,όπου θεωρήθηκε ότι ήταν περιοχή εκτός της προσοχής της αστυνομίας.

Πηγή φωτογραφίας: Himara.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις