Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Με jazz μουσική πλημμύρισε το «Σπίτι των Χριστουγέννων» στην «Ιχθυόσκαλα»

Με jazz μουσική πλημμύρισε το «Σπίτι των...

Οι μουσικές διαδρομές της μπάντας θα ολοκληρωθούν στις 18.00 το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022 με τη δημοτική μουσική να παιανίζει κάλαντα & τραγούδια στην Τριών Ναυάρχων & τον πεζόδρομο της Ρ. Φεραίου

Με jazz μουσική στο «Σπίτι των Χριστουγέννων» στην «Ιχθυόσκαλα» συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Τρεις εξαιρετικοί μουσικοί, τρεις δεξιοτέχνες του είδους, συναντήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου 2022 στο «Σπίτι των Χριστουγέννων» και με «εργαλείο» τη Jazz έδωσαν άλλη διάσταση στο πνεύμα των ημερών.

Ο Γιάννης Νοταράς στα κρουστά, ο Γιώργος Τσώλης στο πιάνο και ο Νίκος Καλογιάννης στο μπάσο, μάγεψαν το Πατρινό κοινό ξεδιπλώνοντας στον γιορτινό πολυχώρο της «Ιχθυόσκαλας» το μεγαλείο των αυτοσχεδιασμών και των μελωδικών παραλλαγών της πιο «ιδιόμορφης» μουσικής.

Οι φίλοι της μουσικής «μυήθηκαν» στο ιδιαίτερο «χρώμα» του τζαζ ήχου, με τα όργανα να γίνονται «ανθρώπινες φωνές». Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και προλόγισε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στον Πολιτιστικό Οργανισμό και ο καλλιτεχνικός διευθυντής στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών Γεράσιμος Βουτσινάς.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι «Μουσικές Διαδρομές» της Δημοτικής Μουσικής.

Πιο συγκεκριμένα η ορχήστρα jazz της Δημοτικής μουσικής έβαλε και την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου το πρωί τη δική της «σφραγίδα» στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με την πραγματοποίηση συναυλίας στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό που έχει δημιουργήσει ο Δήμος της Πάτρας στην πλατεία Γεωργίου.

Στις 6 το απόγευμα η μπάντα του δήμου είχε προγραμματιστεί να επισκεφθεί το ίδρυμα «Κιβωτός της αγάπης» προκειμένου να συμμετάσχει στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί.

Οι "μουσικές διαδρομές" της μπάντας θα ολοκληρωθούν στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου 2022 με τη δημοτική μουσική να παιανίζει κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στην Τριών Ναυάρχων και τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture