Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πρωτοχρονιά με μπαλόνια από την Balloon fire

Πρωτοχρονιά με μπαλόνια από την Balloon fire

Δείτε τα δημοφιλέστερα μπαλόνια

Πρωτοχρονιά χωρίς μπαλόνια γίνεται; Φυσικά και όχι!

Ποιος μπορεί να φανταστεί τις καλύτερες γιορτές του χρόνου χωρίς μπαλόνια. Αποτελεί το ιδανικό δώρο για κάθε παιδί, αλλά είναι και επιβεβλημένα τα μπαλόνια για κάθε Χριστουγεννιάτικη γιορτή και φυσικά για την έλευση του Νέου χρόνου. Τα δημοφιλέστερα μπαλόνια από τη Balloon fire για φέτος την Πρωτοχρονιά είναι τα μπαλόνια με τον Καρυοθραύστη, μας προσφέρουν μια φινετσάτη και επιβλητική παρουσία.

Τα μπαλόνια Καρυοθραύστες μπορούν να σταθούν σαν άγρυπνοι φρουροί σε οποιαδήποτε είσοδο σπιτιού ή καταστήματος ακόμα και δίπλα από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Είναι μια ιδέα που η Balloon fire την προτείνει ιδιαιτέρως και σας την διαθέτει σε πολλές εναλλακτικές λύσεις προσαρμοσμένες για το χώρο σας. Εορταστικά μπαλόνια όμως δεν είναι μόνο ο Καρυοθραύστης!

Βρείτε χιουμοριστικούς Άγιους Βασίληδες, χιονάνθρωπους, μπαλόνια αστέρια σε όλες τις διαστάσεις, τον Όλαφ και το σοκολατένιο σπίτι, αλλά και μπαλόνια με τον κατάλληλο ψυχρό φωτισμό led. Τα γυαλιστερά μπαλόνια Happy New Year δε μπορεί να απουσιάζουν από κανένα πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν τα οποία χαρίζουν την ανάλογη λαμπρότητα δίνοντας φως στην ημέρα. Ένα μεγάλο μπαλόνι που θα αναγράφει 2022 μπορεί να σπάσει κατά τη αλλαγή του νέου έτους και ένα νέο μπαλόνι θα εμφανιστεί από μέσα του που θα αναγράφει 2023. Θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για τους καλεσμένους σας. Τόσο τα εφέ, όσο και ο Χριστουγεννιάτικος και Πρωτοχρονιάτικος στολισμός με τα μπαλόνια είναι μια σημαντική υπόθεση για την Balloon fire. Έτσι όλες οι ιδέες με μπαλόνια επιμελούνται από τον Ανδρέας Τζελεπης ιδιοκτήτη της Balloon fire και πιστοποιημένο διακοσμητή CBA Balloon artist.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά