Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χανιά: Αγωνία για 17χρονη μητέρα που έπαθε σηπτικό σοκ μετά τη γέννα

Χανιά: Αγωνία για 17χρονη μητέρα που έπα...

Οι γιατροί έκριναν την άμεση εισαγωγή της στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στο κόκκινο η αγωνία για την 17χρονη μητέρα που εμφάνισε σοβαρές επιπλοκές στα Χανιά, μετά τη γέννηση της κόρης της. Η νεαρή παραμένει στην εντατική, μετά το σηπτικό σοκ που υπέστη…

Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας της σοβαρή. Από τις 17 Δεκεμβρίου όταν παρουσίασε σηπτικό σοκ, μετά τη γέννηση της κόρης της, η 17χρονη παραμένει στην εντατική, με τους δικούς της ανθρώπους να προσεύχονται ώστε αυτή η αναπάντεχη περιπέτεια να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η νεαρή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο παιδί όμως στη συνέχεια παρουσίασε επιπλοκές. Οι γιατροί κατάφεραν σε πρώτη φάση να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της, αλλά ο κίνδυνος όπως αναφέρουν, δεν έχει περάσει.

Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων παραμένει η 17χρονη μητέρα, η οποία την περασμένη Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, γέννησε ένα υγιέστατο -ευτυχώς- κοριτσάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η κοπέλα υπέστη σηπτικό σοκ που προκλήθηκε από βαριά φλεγμονή, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα στη ΜΕΘ, όπου παραμένει νοσηλευόμενη, με την κατάστασή της να παραμένει σοβαρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη γέννησε στο νοσοκομείο ένα υγιέστατο μωρό ωστόσο λίγη ώρα μετά, εμφάνισε επιπλοκές.

Όπως αναφέρθηκε, η ίδια ξαφνικά παρουσίασε έντονη επιπλοκή και παρουσίασε πυρετό. Οι γιατροί έκριναν την άμεση εισαγωγή της στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι γιατροί την παρακολουθούν στενά ενώ αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη.

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις