Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τροχαίο στο Βουκουρέστι: «Δεν μας πήρε κανείς τηλέφωνο» - Ξεσπά η αδερφή του 53χρονου Λαρισαίου

Τροχαίο στο Βουκουρέστι: «Δεν μας πήρε κ...

Τι ανέφερε

Για τον άδικο χαμό του 53χρονου από τη Λάρισα, που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο στο Βουκουρέστι, μίλησε η αδερφή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Η γυναίκα αποκάλυψε πως ο 53χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενώ τόνισε πως δεν έχουν καμία ενημέρωση.

«Ο αδερφός μου ‘έφυγε’» είπε η γυναίκα από την Λάρισα μιλώντας για το θάνατο του αδερφού της στο Βουκουρέστι. Σημειώνεται πως και η σύζυγος του 53χρονου έχει τραυματιστεί και μάλιστα σοβαρά στο τροχαίο.

 Η ίδια είπε πως ο 53χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών, μιας 24χρονης και ενός 21χρονου. «εγώ θέλω να βοηθήσουν τα παιδιά, να στείλουν στα παιδιά έναν ψυχολόγο.»

«Θέλουμε να μάθουμε σε τι κατάσταση είναι η νύφη μου, αν είναι καλά για να επιστρέψει, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να έρθει στην Ελλάδα η σορός του αδερφού μου» είπε η αδερφή του 53χρονου. Μας είπαν ότι θέλει πέντε με έξι ημέρες, για να έρθει στην Ελλάδα η σορός, πρόσθεσε.

 Η ίδια είπε ότι το ΥΠΕΞ επικοινώνησε με την κόρη του αδερφού της και την ενημέρωσαν ότι ο πατέρας της είναι νεκρός. «Μίλησα και με τη νύφη μου» συμπλήρωσε η οποία όπως είπε «δεν γνώριζε πού ήταν ο άνδρας της».

«Από κει και πέρα ζούμε ένα δράμα, δεν πήρε κανείς τηλέφωνο, ούτε το ταξιδιωτικό γραφείο, ούτε ο δήμος Λάρισας. Θέλω να βοηθήσουν τα παιδιά που έχασαν τον πατέρα τους, να στείλουν ψυχολόγο, να βοηθήσουν τη μητέρα μου που έχασε το γιο της. Τι να κάνω εγώ από εδώ με τη μάνα μου που χτυπιέται; Έστειλε το παιδί της για διακοπές και το έχασε, δεν θα γυρίσει ποτέ. Πήγε μετά από τόσα χρόνια διακοπές με τη γυναίκα του και δεν θα γυρίσει ποτέ» είπε.

 

Η αδερφή του 53χρονου ανέφερε ακόμη ότι η νύφη της έχει ράμματα στο κεφάλι και σπασμένα πλευρά: «Η νύφη μου ζει από θαύμα, θα θρηνούσα και τη νύφη μου».

Η μητέρα του άτυχου 53χρονου αποκάλυψε πως ο γιος της είχε κάνει δώρο τα εισιτήρια στην γυναίκα του, καθώς επί χρόνια δεν μπορούσαν να πάνε διακοπές τα Χριστούγεννα λόγω δουλειάς. 

ΠΗΓΗ
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις