Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ευχές από τα φροντιστήρια ΟΡΑΜΑ

Ευχές από τα φροντιστήρια ΟΡΑΜΑ

Aταλάντευτα προσηλωμένα στην επιτυχία και την πρόοδο των μαθητών

Σε λίγες ημέρες όλος ο κόσμος θα αποχαιρετήσει το 2022. Μια χρονιά πρωτόγνωρη, δύσκολη, γεμάτη με τα παράξενα μιας παγκόσμιας «χαλασμένης» κοινωνίας και μ’ έναν πόλεμο «πολιτισμένων».

Στη χώρα μας, όλα τούτα και άλλα πολλά παράλογα από την εσωτερική πραγματικότητα υπερκέρασαν τα σημαντικά θέματα μιας ήδη «τραυματισμένης» από την πανδημία ελληνικής εκπαίδευσης.

Ωστόσο, οφείλουμε όλοι στο τέλος αυτής της χρονιάς και στο ξεκίνημα της καινούριας να στρέψουμε το βλέμμα μας στο μέλλον, το δικό μας και των παιδιών μας, μέσα από ορθές και στοχευμένες επιλογές.

Τα φροντιστήρια ΟΡΑΜΑ, αταλάντευτα προσηλωμένα στην επιτυχία και την πρόοδο των μαθητών, εύχονται στους γονείς και τους κηδεμόνες τους, Καλές και Ευτυχισμένες Γιορτές!

Η Διεύθυνση Σπουδών των φροντιστηρίων, Δημήτρης Στεμπίλης, Ράμπελα- Όλγα Σκιαθά και Νίκη Ράλλη, καθώς και το εκπαιδευτικό προσωπικό εύχονται στους μαθητές τους «να φωτιστούν από το εορταστικό πνεύμα των ημερών και να συνεχίσουν αμείωτα την προσπάθειά τους, σε μια πορεία γεμάτη δημιουργία και αισιοδοξία, στολισμένη με ελπίδα, θέληση και ΟΡΑΜΑ»!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά