Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οδηγός ταξί κατήγγειλε ιερέα για σεξουαλική παρενόχληση

Οδηγός ταξί κατήγγειλε ιερέα για σεξουαλ...

Τον έδειρε, αλλά μήνυση δεν υπεβλήθη

Μία σοβαρή, όπως όλα δείχνουν, καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς ιερέας φέρεται να καταγγέλλεται από οδηγό ταξί για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr, ο οδηγός δεν άντεξε τις ερωτικές προτάσεις του ιερέα και πήγε στο σπίτι του ιερέα στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί του ζήτησε να μην τον ξαναενοχλήσει, ενώ έφτασε στο σημείο να τον χτυπήσει. Όμως, παρά τον ξυλοδαρμό του, ο ιερέας δεν υπέβαλε μήνυση σε βάρος του ταξιτζή, μπροστά στο σκάνδαλο που θα ξεσπούσε.

Από την πλευρά του, ο οδηγός ταξί δεν αρκέστηκε στη χειροδικία και κατήγγειλε την εις βάρος του σεξουαλική παρενόχληση στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ζητώντας μάλιστα την απομάκρυνσή του από την εκκλησία που τελεί λειτουργίες.

Οι υπεύθυνοι της Αρχιεπισκοπής κάλεσαν τον ιερέα σε απολογία και να παραιτηθεί από τη θέση του στον ναό όπου διακονεί, όμως αυτός αρνήθηκε τις εις βάρος του καταγγελίες. Μάλιστα, σύμφωνα με το εκκλησιαστικό site ekklisiaonline, «επιστράτευσε» δύο μητροπολίτες με τους οποίους διατηρεί φιλικές σχέσεις, για να «ξεχαστεί» το θέμα που δημιουργήθηκε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις