Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Όμορφες δράσεις από το ΙΕΚ Euroteam στο "Δέντρο των Ξωτικών"

Όμορφες δράσεις από το ΙΕΚ Euroteam στο ...

To παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο χωριό, στον Πολυχώρο «5 ΕΨΙΛΟΝ»

Η πόλη της Πάτρας φόρεσε φέτος τα γιορτινά της και διοργάνωσε για πρώτη χρονιά το μεγαλύτερο event της Δυτικής Ελλάδας, το Δέντρο των Ξωτικών. Ένα παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο χωριό, στον Πολυχώρο «5 ΕΨΙΛΟΝ» όπου παιδιά αλλά και μεγάλοι μπορούν να συμμετέχουν σε αμέτρητες δραστηριότητες, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το IEK EUROTEAM, είχε τη χαρά να συμμετέχει με σπουδάστριες και σπουδαστές από διάφορες ειδικότητες. Πιο συγκεκριμένα, σπουδάστριες της Αισθητικής έκαναν facepainting στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, σπουδαστές της ειδικότητας Διασώστες-Πλήρωμα Ασθενοφόρου έδειξαν βασικές τεχνικές Πρώτων Βοηθειών και τέλος, οι Βοηθοί Εργοθεραπείας και οι Βοηθοί Βρεφονηπιοκόμων απασχόλησαν με χειροποίητες κατασκευές μαθητές ειδικών σχολείων και όχι μόνο.

Η συμμετοχή του IEK EUROTEAM στο Δέντρο των Ξωτικών έχει σα στόχο τη πρακτική εφαρμογή των γνώσεων που λαμβάνουν οι σπουδαστές ανά ειδικότητα στο πλαίσιο των μαθημάτων τους αλλά και τη συνολική προσφορά στα σημαντικά δρώμενα της πόλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά