Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πέμπτη βράδυ στο Mega το Madwalk! Τα super looks και οι πατρινοί on stage

Πέμπτη βράδυ στο Mega το Madwalk! Τα sup...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ξεχωρίσαμε τα fashion στιγμιότυπα που θα σας κάνουν να κάτσετε σπίτι, μπροστά στην tv

Sold out ήταν το Madwalk 2022 by Serkova- The Fashion Music Project στην Αθήνα και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αυτή την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στις 22:50, αποκλειστικά στο Mega. Στo ανατρεπτικά δημιουργικό event που ενώνει τη μόδα με τη μουσική στο γήπεδο Tae Kwo Do, παρουσιάστηκαν 20 εντυπωσιακά catwalks και πρωτότυπα acts με περισσότερους από 30 καλλιτέχνες, ταυτόχρονα με κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands. (Το concept επιμελήθηκε ο Νίκος Τάγης, την τηλεοπτική σκηνοθεσία ανέλαβε ο Δημήτρης Τσίγκoς, fashion director ο Κώστας Ζησης, fashion consultant ο Απόστολος Μητρόπουλος, σκηνοθεσία στο stage και χορογραφία η Νεφέλη Θεοδότου).

Εννοείται πως τα looks ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά: Η παρουσιάστρια Μαριέτα Χουρσαλά σαγήνευσε με τη σιλουέτα της φορώντας ολόσωμη αστραφτερή φόρμα και μοναδικά glam τουαλέτες ενώ επίσης έκαναν αίσθηση η Kid Moxie στο catwalk των Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos, η Dat Lilly  με Αdidas, η Demy με Atelier Loukia, η Μαρία Μπεκατώρου  με Lena Katsanidou, η Δανάη Λιβιεράτου με 5226 series της Celia Kritharioti, η Josephine  με Pink Woman, η Έλλη Κοκκίνου  με Rich Girl Boudoir, η Αναστασία με Moutaki, η Μαρία Σολωμού με Pandora.

Πολυσυζητήθηκε η Καλομοίρα που ήρθε από την Αμερική για να τραγουδήσει τη διαχρονική επιτυχία «Diamonds are a girl’s best friend» ντυμένη με δημιουργία – υπερπαραγωγή Celia Kritharioti και πλατινένια μαλλιά.

Η  βραδιά είχε και πατρινό χρώμα, καθώς  στο special act για το brand Mondo Glasses, οι Σάκης Ρουβάς- Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσίασαν το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Σοκ»,  ανεβάζοντας στην πασαρέλα την πατρινή καλλονή Ηλιάνα Παπαγεωργίου με δικτυωτό, αστραφτερό outfit. Μαζί της περπάτησαν Μαριέττα Χρουσαλά, Βασιλική Ρούσσου, Κέισι Μίζιου, Χριστίνα Κανελλοπούλου. Τέλος, με το τραγούδι «Χωρίς Εσένα» το πατρινό συγκρότημα Alcatrash συνόδευσε το catwalk του label Jack & Jones.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View