Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καταγγελία Δήμου Πατρέων: "Θύμα της κρατικής πολιτικής που γεννά ενεργειακή φτώχεια, ηλικιωμένος συμπολίτης μας"

Καταγγελία Δήμου Πατρέων: "Θύμα της...

Η ανακοίνωση

Ο Δήμος Πατρέων, σε ανακοίνωση που εξέδωσε καταγγέλει την κυβέρνηση. Το συμβάν που δημοσιοποιεί αφορά ηλικιωμένο καρκινοπαθή που έφυγε από τη ζωή, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, του είχαν κόψει το ρεύμα. Συγκεκριμένα, η δημοτική αρχή, αναφέρει:  Ένας ανήμπορος καρκινοπαθής συμπολίτης μας έφυγε από τη ζωή με τρόπο τραγικό, αφού η ΔΕΗ του είχε κόψει το ρεύμα, λόγω αδυναμίας του να πληρώσει και δεν το επανασυνέδεε, επικαλούμενη ρευματοκλοπή (!), παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και τα αιτήματα της Αντιδημαρχίας Υγείας & Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων.

Ο εκλιπών ήταν ωφελούμενος του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και με παρέμβαση του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου είχε φιλοξενηθεί στη δομή αστέγων του ΚΟΔΗΠ.

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του συμπολίτη μας και καταγγέλλει την ανάλγητη πολιτική της Κυβέρνησης, της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ, που κόβει το ρεύμα ακόμα και σε καρκινοπαθείς, προκειμένου οι μεγαλοεπιχειρήσεις της Ενέργειας να εξασφαλίσουν τα κέρδη τους.

Φτάνει πια με την πολιτική και το σύστημα που θυσιάζει ανθρώπινες ζωές, στο βωμό της ανάπτυξης και της κερδοφορίας των μεγάλων ομίλων και επιχειρήσεων! Ελπίδα μας για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα, η πάλη του λαού μας και η λαϊκή αλληλεγγύη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις