Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η έμπορος από την Πάτρα που έπεσε θύμα απάτης από την Σλοβάκα

Η έμπορος από την Πάτρα που έπεσε θύμα α...

Τι αναφέρει

Από έναν ταξιτζή της Ναυπάκτου την «πάτησε» τελικά η 36χρονη καλλονή από τη Λουμπλιάνα της Σλοβενίας που εξαπάτησε το ξενοδοχείο «Βυζαντινό» και ένα μίνι μάρκετ στην οδό Μπουκαούρη της Πάτρας κατά την διάρκεια της 4ημερης παραμονής της στην περιοχή.

Σε 2,5 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε πρωτόδικα από το Δικαστήριο Μεσολογγίου η Σλοβάκα.

Όπως περιέγραψε η ιδιοκτήτρια καταστήματος Αγγελική Φρατζή στην οδό Μπουκαούρη «συστηνόταν ως αλλοδαπή σύζυγος υψηλόβαθμου στελέχους μεγάλου οργανισμού και περνούσε χλιδάτη ζωή «φεσώνοντας» τα ξενοδοχεία όπου διέμενε. Η γυναίκα «αράχνη» τηλεφώνησε στο συγκεκριμένο κατάστημα κι έκανε τηλεφωνική παραγγελία 2 κάρτες paysafe, αξίας 150 ευρώ, τσιγάρα, ποτά και κάποια φαγώσιμα, συνολικής αξίας 193 ευρώ. Ο «διανομέας» έφθασε στο ξενοδοχείο, συνάντησε την γυναίκα, μίλησαν στα Αγγλικά και εκείνη του εξήγησε πως δεν έχει μετρητά, παρά μόνο κάρτα. Αφησε την παραγγελία και επέστρεψε με το POS. Όμως τότε ανακάλυψε πως η τραπεζική κάρτα της «κυρίας»… ήταν άδεια. Εκείνη τον διαβεβαίωνε ότι θα έρθει ο άνδρας της και θα πληρώσει.

Μαζί της μίλησε στο τηλέφωνο η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης και κατάφερε να διαβεβαιώσει κι εκείνη ότι θα περνούσε να εξοφλήσει! Ο διανομέας, ωστόσο, πήρε τις κάρτες paysafe πίσω, όταν όμως έφθασε στο κατάστημα, με έκπληξη διαπίστωσαν πως οι κωδικοί των δύο καρτών είχαν χρησιμοποιηθεί, αφού προφανώς η καλλίγραμμη νεαρή τούς είχε περάσει στο τηλέφωνό της και έτσι εξασφάλισε… 150 ευρώ! Η κυρία Φραντζή επικοινώνησε με το «Βυζαντινό» και έλαβε εκ νέου διαβεβαιώσεις πως περιμένει τον άνδρα της και ότι μάλλον εκείνος θα τις χρησιμοποίησε τις κάρτες κι άλλα τέτοια. Μέχρι που η 30χρονη δήλωσε πως… θα τους δώσει τα πανάκριβα κοσμήματα και το ρολόι της, ως «εξασφάλιση», μέχρι να επιστρέψει ο υποτιθέμενος διευθυντής σύζυγός της. Την επόμενη μέρα η γυναίκα είχε εξαφανισθεί! Και τελικά όπως είναι γνωστό συνελήφθη… στην Κόρινθο μετά την καταγγελία Ναυπάκτιου ταξιτζή που επίσης επίχείρησε να αξαπατήσει.

ΠΗΓΗ lepantortv.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις