Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άνω Λιόσια: Επιχείρηση της Αστυνομίας στην περιοχή που πυρπολήθηκε το λεωφορείο κατά την διάρκεια των επεισοδίων με Ρομά

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΣΕ ΕΝΔΕ...

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ο 16χρονος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή στα Άνω Λιόσια, όπου το βράδυ της Τετάρτης (07.12.2022) πυρπολήθηκε λεωφορείο κατά την διάρκεια επεισοδίων με Ρομά. 

Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία 24ωρα έχουν ξεσπάσει σφοδρά επεισόδια μετά την είδηση ότι ένας 16χρονος Ρομά πυροβολήθηκε στο κεφάλι από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ κατά την διάρκεια καταδίωξης στην Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ. 

Μάλιστα, τα προηγούμενα 24ωρα ο 16χρονος υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, ύστερα από εισαγγελική εντολή. Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, συνέπεια του τραύματος που του προκάλεσε η σφαίρα που δέχθηκε από το υπηρεσιακό όπλο του κατηγορούμενου αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Κατά τα ίδια ευρήματα, διαπιστώθηκε μόνο πύλη εισόδου της σφαίρας, για την οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης και έκτοτε νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις