Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Πάτρα: Τα Odeon Veso Mare έγιναν πλέον Options Cinemas

Πάτρα: Τα Odeon Veso Mare έγιναν πλέον O...

Η πρώτη επένδυση της Grouper Cinemas είναι η εξαγορά των 3 multiplex σε Ίλιον, Πάτρα και Θεσσαλονίκη, μέχρι πρότινος γνωστά ως Ster/Odeon Cinemas

Τα Odeon Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων ως γνωστόν από τον περασμένο Αύγουστο άλλαξαν ιδιοκτησία περνώντας στην Grouper Cinemas που ανήκει στον όμιλο ψυχαγωγίας Grouper Entertainment Μονοπρόσωπη Α.Ε.

Η επίσημη ανακοίνωση για την αλλαγή αυτή ήρθε με δελτίο Τύπου που αναφέρει πως η Grouper Cinemas συστήνεται στην κινηματογραφική αγορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Grouper Cinemas Α.Ε. συστάθηκε τον Αύγουστο του 2022 με αντικείμενο την ίδρυση και την εκμετάλλευση κινηματογραφικών αιθουσών υψηλών προδιαγραφών και παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους επισκέπτες της.

Ανήκει στον ευρύτερο όμιλο ψυχαγωγίας Grouper Entertainment Μονοπρόσωπη Α.Ε. Στον Όμιλο ανήκουν τα αποκλειστικά δικαιώματα εκπροσώπησης της παγκοσμίου φήμης IMAX® για την Αττική, προκειμένου να προσφέρει την πιο καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία στους επισκέπτες. Το ευρύτερο όραμα της εταιρείας αποβλέπει στον εμπλουτισμό και την περαιτέρω αναβάθμιση του επιπέδου της παιδικής και οικογενειακής ψυχαγωγίας στη ΝΑ Ευρώπη.

Την πρώτη επένδυση της Grouper Cinemas  αποτελεί η εξαγορά των 3 multiplex σε Ίλιον, Πάτρα και Θεσσαλονίκη (μέχρι πρότινος γνωστά ως Ster/Odeon Cinemas) τα οποία φιλοξενούνται εντός των εμπορικών κέντρων Escape Center, Veso Mare και Makedonia Mall. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η διαδικασία αλλαγής της εμπορικής επωνυμίας των κινηματογράφων και η μετονομασία τους σε Options Cinemas.

Σύμφωνα με τη νέα εμπορική ονομασία, η δυναμική των Options Cinemas εστιάζει στη δυνατότητα παροχής διαφορετικών επιλογών σε όλο το φάσμα των προϊόντων - υπηρεσιών ψυχαγωγίας εξυπηρέτησης, με απώτερο σκοπό την υψηλού επιπέδου κινηματογραφική εμπειρία για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Το επόμενο διάστημα έχει προγραμματιστεί εκτενές πλάνο επικοινωνίας, ενώ σε επόμενο στάδιο θα ακολουθήσει μια σειρά ανασχεδιασμού και αναβάθμισης των κινηματογράφων μας τόσο σε αισθητικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο.

Το πρόγραμμα προβολών, αγοράς online εισιτηρίων, ενημέρωσης ενεργειών-προσφορών πραγματοποιείται πλέον από το site options-cinemas.gr καθώς και τα social media.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις