Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επιστροφή Καμπόσου στη ΝΔ - Είχε διαγραφεί για «ρατσιστικά σχόλια» στον Μπουτάρη

Επιστροφή Καμπόσου στη ΝΔ - Είχε διαγραφ...

Τι είχε πει τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία ο Δημήτρης Καμπόσος, ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο οποίος στο παρελθόν είχε διαγραφεί από την γαλάζια παράταξη για «απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλια», όπως είχε σχολιάσει το 2018 ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ο ίδιος ο κ. Καμπόσος με ανάρτησή του στο Facebook στην οποία τονίζει: «Στις δημοτικές εκλογές ως δήμαρχος με το χρίσμα της Ν. Δημοκρατίας από το 2011 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ τώρα που ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός ετοιμάζει την άρση της διαγραφής μου ,συνεχίζουμε πάλι όλοι μαζί, χωρίς να αλλάζει τίποτα, απλά και τυπικά επιστρέφω πάλι στο πολιτικό μου σπίτι απ' όπου ουσιαστικά, δεν έλειψα ποτέ».

Η εξέλιξη αυτή δεν έρχεται σαν κεραυνός εν αιθρία. Άλλωστε η παρουσία του κ. Καμπόσου στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, τον περασμένο Μάιο αποτέλεσε προάγγελο της επιστροφής του στο κυβερνών κόμμα.

Η διαγραφή του το 2018 και τα σχόλια για τον Μπουτάρη

Ο κ Καμπόσος είχε διαγραφεί, μετά από σχόλιο που έκανε σε βάρος του Γιάννη Μπουτάρη, με τον ίδιο τον πρωθυπουργό να σχολιάζει τότε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», ανέφερε τότε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Τότε ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών είχε δικαιολογήσει τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε ο τότε δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αναφέροντας «αυτή είναι η μοίρα των ΠΡΟΔΟΤΩΝ» ενώ μερικές ημέρες αργότερα διαγράφθηκε τελικά, αφού περιέγραψε τον κ. Μπουτάρη ως «αρεστό των Εβραίων». Όλα αυτά αφότου ο κ. Μπουτάρης είχε εκφράσει τη στήριξή του στη συμφωνία των Πρεσπών.

πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις