Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Έφυγε" η Βάντα Γούδα, σύζυγος του αείμνηστου Κωνσταντίνου Γούδα

Πάτρα: "Έφυγε" η Βάντα Γούδα, ...

Την Κυριακή το τελευταίο αντίο

Ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση ότι έσβησε την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 στα 82 της χρόνια η Βάντα Γούδα, η οποία ήταν η αγαπητή σύζυγος του αείμνηστου πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, υποψηφίου βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ και υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων στις δημοτικές εκλογές του 1986, καθηγητή Κωνσταντίνου Γούδα.

Η Βάντα Γούδα υπήρξε μία ευγενής, αριστοκρατική γυναίκα, μία άψογη οικογενειάρχης που στάθηκε πάντα στο πλευρό του συζύγου της, ιδιαίτερα την περίοδο της ενασχόλησης του με την πολιτική και πάντοτε διηύθυνε με επαγγελματισμό και δυναμισμό τα γραφεία του συζύγου της. Ο Κωνσταντίνος Γούδας που ήταν από τους πρώτους καθηγητές της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, είχε φύγει από τη ζωή πριν από 7 χρόνια, στα τέλη Αυγούστου του 2015. Η Βάντα Γούδα είχε στήριγμα τους τρεις γιους της, Λεωνίδα Κ. Γούδα, Βασίλειο Κ. Γούδα και Παύλο Κ. Γούδα που και οι τρεις είναι διακεκριμένοι ιατροί ενώ είχε τη χαρά να δει και να χαρεί εν ζωή και πολλά εγγόνια, ένα εκ των οποίων έχει πάρει και το όνομα της.

Η κηδεία της Βάντας Γούδα θα τελεστεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 στις 11 το πρωί στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, στον ιερό ναό Αγίου Μακαρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις