Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η Μαγεία των Χριστουγέννων έρχεται στο «Δέντρο των Ξωτικών» από τις 3 Δεκεμβρίου

Η Μαγεία των Χριστουγέννων έρχεται στο «...

Στον ιστορικό πολυχώρο «5 ΕΨΙΛΟΝ» (Ηρώων Πολυτεχνείου & Αιγύπτου 1)

Ένα παραμυθένιο, υψηλών προδιαγραφών Χριστουγεννιάτικο Χωριό, αριστουργηματικά φιλοτεχνημένο από τους expert του είδους και καταξιωμένους εικαστικούς δημιουργούς, Δ. Βούρτση και Π.Βρυώνη, ανοίγει τις πύλες του στις 3 Δεκεμβρίου στον ιστορικό πολυχώρο «5 ΕΨΙΛΟΝ» (Ηρώων Πολυτεχνείου & Αιγύπτου 1).

Γύρω από το υπεραιωνόβιο και εμβληματικό δέντρο Ban Yan ένα ονειρικό χριστουγεννιάτικο τοπίο υποδέχεται μικρούς και μεγάλους κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Χιλιάδες λαμπιόνια, Ξωτικά, τάρανδοι, ο Αι Βασίλης, η Φάτνη της Γέννησης του Θεανθρώπου, PonyPark, FunPark και μια μαγική Χριστουγεννιάτικη αγορά με ονειρικά ξύλινα σπιτάκια συνθέτουν τη μαγεία του «Δέντρου των Ξωτικών».

Κάθε μέρα παιδικές θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, εργαστήρια κατασκευής μαγικών φίλτρων, ξυλοπόδαροιμε τα ακροβατικά τους, τύμπανα, αρλεκίνοι, λάβαρα, κρυμμένοι θησαυροί,φαντασμαγορικά σόου πυροτεχνημάτων, παντομίμα, θέατρο σκιών και πολλά εκπαιδευτικά εργαστήρια τεχνολογίας, εικαστικών, θεάτρου και ανάπτυξης δεξιοτήτων για παιδιά εκτυλίσσονται σε μία άκρως εορταστικήατμόσφαιρα! Όλες οι εκδηλώσεις και δράσεις είναι μελετημένες με ιδιαίτερη φροντίδα για τα παιδιά όλων των ηλικιών, αλλά και για τους μεγάλους.

Μέλημά μας, να ζωντανέψουμε και πάλι τη λάμψη των Χριστουγέννων..

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά