Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη – Τροχαίο: «Δεν είναι ώρα για εξηγήσεις» είπε ο οδηγός στην απολογία του – Τι ανέφερε η 19χρονη

Θεσσαλονίκη – Τροχαίο: «Δεν είναι ώρα γι...

Δείτε το βίντεο

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασαν πριν από λίγη ώρα ο 26χρονος οδηγός και η 19χρονη συνοδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε μια νεαρή φοιτήτρια.

Ο 26χρονος ανέφερε στον ανακριτή κατά την διάρκεια της σημερινής απολογίας του πως «δεν είναι ώρα, να δώσω εξηγήσεις. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια», κι στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

Από την πλευρά της η 19χρονη συνεπιβάτιδά του επεσήμανε στην απολογία της πως η ίδια έλεγε στον 26χρονο να σταματήσει το όχημα για να κατέβει, και αυτός της χάιδευε το χέρι προσπαθώντας να την καθησυχάσει και της έλεγε να μην ανησυχεί.

Οι κατηγορίες

Υπενθυμίζεται πως ο 26χρονος Αλβανός, στην αρχική του κατάθεση στην αστυνομία υποστήριξε πώς δεν έτρεχε, αιτιολογώντας την φυγή του, επειδή φοβήθηκε διότι δεν είχε νόμιμα έγραφα παραμονής στην χώρα. Πρόσθεσε πως αν η 21χρονη δεν «είχε επιχειρήσει να περάσει την οδό Εγνατία σε σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση τίποτα δεν είχε συμβεί».

Σε βάρος του 26χρονου, ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη. Για κακούργημα διώκεται και η 19χρονη συνοδηγός, που συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου.

Ο 26χρονος οδηγός κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο, για εγκατάλειψη θύματος και οδήγηση χωρίς την σχετική άδεια (πλημμελήματα).

Η 19χρονη (ημεδαπή) αντιμετωπίζει το κακούργημα της συνέργειας σε επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο και της συνέργειας σε εγκατάλειψη θύματος, αλλά και ψυχική συνδρομή στις δύο παραπάνω πράξεις.

Ο 26χρονος Αλβανός, έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών.

Η οικογένεια θα δωρίσει τα όργανα της Εμμανουέλας

Η οικογένεια της ατυχής φοιτήτριας από τα Χανιά, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του παιδιού της, καθώς όπως είπε η μητέρα της, «η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα και φεύγοντας ήθελε να κάνει το δικό της θαύμα, να χαρίσει ζωή».

πηγή: https://thesstoday.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις