Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΚΕΑΝΑ: «Η εστίαση είναι αναπόσπαστο κομμάτι του τουρισμού, ενταχθεί στο αντίστοιχο υπουργείο»

ΣΚΕΑΝΑ: «Η εστίαση είναι αναπόσπαστο κομ...

Ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ οριοθέτησε τα κρίσιμα ζητήματα του κλάδου βάζοντας σε άμεση προτεραιότητα την αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους

Σύσκεψη υπουργικού κλιμακίου με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της Αχαΐας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22/11/2022 στο Επιμελητήριο, στην Πάτρα.

Παρών στη σύσκεψη ήταν ο αναπληρωτής Υπουργός ανάπτυξης και επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης.

Ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ – Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας κ. Τάσος Γιατράς, στην τοποθέτηση του οριοθέτησε τα κρίσιμα ζητήματα του κλάδου, βάζοντας σε πρώτη άμεση προτεραιότητα την αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους για την εστίαση.

Κατέστησε σαφές πως η νο1 παθογένεια του κλάδου, είναι οι εργασιακές σχέσεις στην εστίαση και το μισθολογικό κόστος, που καθιστούν μη βιώσιμες τις επιχειρήσεις.

Είναι ανάγκη να υπάρξει πολιτική βούληση για τον εξορθολογισμό της εστίασης, εξαλείφοντας παθογένειες χωρίς κανένα δημοσιονομικό κόστος.

Η εστίαση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τουρισμού, προσδίδει πολλαπλασιαστικό χαρακτήρα στον ελληνικό τουρισμό και επιβάλλεται να ενταχθεί στο αντίστοιχο υπουργείο .

Ο ΣΚΕΑΝΑ θα συνεχίσει με υπομονή και θα δώσει πλήρη την ιεραρχημένη αντζέντα των προτάσεων του κλάδου σε όλα τα κόμματα, ώστε να λάβουν σαφή θέση για τις προθέσεις τους .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις